Όποιος είναι πατριώτης δεν εξοντώνει οικονομικά και ηθικά το λαό

Όποιος είναι πατριώτης δεν εξοντώνει οικονομικά και ηθικά το λαό και δεν καταστρέφει τη χώρα για μια ασθένεια που η συντριπτική πλειοψηφία θα την περάσει ήπια ή χωρίς συμπτώματα. Αντίθετα προστατεύει αυτούς που απειλούνται, δίνει προτεραιότητα σε αυτούς που είναι ήδη στα νοσοκομεία με την εισαγωγή φαρμάκων, βελτιώνει τα νοσοκομεία ώστε να μην κινδυνεύουν από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις οι ασθενείς.

Όποιος θεωρεί ότι τα μέτρα αύξησης του συνωστισμού όπως η απαγόρευση της κυκλοφορίας, είναι για το καλό μας, μάλλον κάτι δεν σκέφτεται σωστά. Όποιος αγαπάει το λαό και τούτο και τους άλλους ενδιαφέρεται για την παραβίαση των δικαιωμάτων του, για τη φυλάκιση του συνόλου των υγιών πολιτών, δεν προσβάλει τις παραδόσεις του και δεν ασχολείται μόνο με τα δικαιώματα μειοψηφιών.

Ποτέ δεν είχαμε εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία σε τούτο τον τόπο. Το μόνο σίγουρο ότι δε θα χουμε ξανά εμφύλιο γιατί ο λαός μπορεί να μη βλέπει φως αλλά δεν τσιμπάει.

Μελίνα Κονταξή 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail