«Η τουρκική αμυντική βιομηχανία χτυπήθηκε από ανοιχτά ή μυστικά εμπάργκο»

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Βιομηχανίας Άμυνας συγκλήθηκε υπό την προεδρία του Προέδρου Ερντογάν για να συζητήσει τα θέματα στην ημερήσια διάταξη της. Τονίστηκε στη συνάντηση ότι η τουρκική αμυντική βιομηχανία έγινε στόχος ανοιχτών με ανοιχτά ή μυστικών εμπάργκο», όπως αναφέρει τούρκικο δημοσίευμα. 

Από: echedoros-a.gr

Σύμφωνα με αυτό, το γραφείο Τύπου της Επιτροπής ανέφερε ότι:

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Συγκρότημα, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την προσθήκη νέων στα εγχώρια και εθνικά συστήματα που χρησιμοποιούνται από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και μονάδες ασφαλείας.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκαν διάφορα έργα που σχετίζονται με συστήματα επικοινωνίας και πληροφοριών, πυρομαχικά και πυραύλους, διάφορες πλατφόρμες, εκσυγχρονισμοί και νέες τεχνολογίες.




Στη συνάντηση υπογραμμίστηκε η σημασία ενός ισχυρότερου και συστηματικού έργου, του διοργανικού συντονισμού και της οικονομικά αποδοτικής διαχείρισης υπό την ηγεσία του Προέδρου Ερντογάν, στην οποία τονίστηκε ότι η τουρκική αμυντική βιομηχανία έγινε στόχος ανοιχτών ή κρυφών εμπάργκο.

«Η Τουρκία σχεδιάζει να συνεχίσει να προχωρά με αυτοπεποίθηση προς τον στόχο της πλήρους ανεξάρτητης αμυντικής βιομηχανίας στα εντόπια και εθνικά συστήματα και τεχνολογίες με τη δέσμευση για ανάπτυξη και παραγωγή», καταλήγει η ανακοίνωση. Sözcü

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail