Το Ιράν αποκαλύπτει μια νέα υπόγεια "πόλη" πυραύλων παντός είδους

Freepen.gr - Το Ναυτικό Σώμα των Φρουρών Ισλαμικής Επανάστασης παρουσίασε μια νέα πόλη πυραύλων που φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα βλημάτων κρουζ και βαλλιστικών πυραύλων. Η στρατιωτική εγκατάσταση εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα από τον διοικητή της IRGC υποστράτηγο Hossein Salami και τον αρχηγό του ναυτικού της IRGC, Υποναύαρχο Ali Reza Tangsiri.

Η νέα πόλη πυραύλων του Πολεμικού Ναυτικού της IRGC περιλαμβάνει πλήθος πυραυλικών συστημάτων και βλήματα διαφορετικού βεληνεκούς.

Οι νέοι πύραυλοι και ο αντίστοιχος εξοπλισμός έχουν προηγμένες επιχειρησιακές δυνατότητες, όπως ακριβή πυροδότηση από υπόγειους εκτοξευτές και χώρους πολιτικής άμυνας, μεταδίδει το πρακτορείο Tasnim.

Ο νέος εξοπλισμός στην υπόγεια πυραυλική βάση μπορεί να εκτοξεύσει νάρκες σε διάφορες αποστάσεις, να επιτρέψει λειτουργίες 360 μοιρών και κινητής πυροδότησης, να χρησιμοποιηθεί σε ηλεκτρονικό πόλεμο και να ενισχύσει το εύρος πυρός των ναυτικών δυνάμεων IRGC και την καταστροφική δύναμη στη μάχη.

Ένα από τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στην εκδήλωση ήταν ένα σύστημα πυραύλων που μπορεί να μετατοπίσει την εστίαση στους στόχους μετά την εκτόξευση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail