Κερδίζονται οι εκλογές με προβοκάτσιες;

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

- Η χωρά κυριολεκτικά έχει κυριευθεί από τον κορονοϊό βρισκόμενη σε καθεστώς παρατεταμένης καραντίνας, εξαιτίας της αδιανόητης πρωθυπουργικής επιμονής να μην λάβει τα αυτονόητα μέτρα (ενίσχυση ΕΣΥ, ΜΜΜ, έλεγχοι σε χώρους εργασίας, μαζικά τεστ), μπας και μείνει τίποτα όρθιο από τα συντρίμμια του.

Από: antinews.gr - Του Αδέξιου Δεξιού

- Μοναδική κουραστική πρωθυπουργική επωδός, προς δικαιολόγηση των αδικαιολόγητων, η βραδυκίνητη επιχείρηση ελευθερία και το συνεχώς αναβαλλόμενο πιστοποιητικό εμβολιασμού.

- Η οικονομία οδηγείται στον γκρεμό, με του κυβερνώντες να πανηγυρίζουν επειδή η ύφεση κινείται σε μονοψήφια ποσοστά, την ώρα που η μεσαία τάξη προεξοφλεί την αναπόφευκτη συντριβή της ένεκα των τραγικών κυβερνητικών χειρισμών.

- Στο μέτωπο των εθνικών, ο Κυριάκος δέχεται αδιαμαρτύρητα τις απανωτές καρπαζιές του Ταγίπ, με την περιβόητη αποκάλυψη της πρωθυπουργικής αδελφής περί απώλειας κομματιού κυριαρχίας προς κατοχύρωση του υπόλοιπου, ή αλλιώς νέα εθνική ταπείνωση, να πλησιάζει απειλητικά.

- Σε αυτό του μεταναστευτικού, ο ξεσηκωμός του βορρά με αφορμή την επίσπευση του διαβόητου μπολιάσματος και η μετέπειτα κυβερνητική οπισθοχώρηση, έχουν κολλήσει τον Μητσοτάκη στον τοίχο και μηχανεύεται τρόπους απεμπλοκής.

- Στο μεταξύ, η υπόθεση Λιγνάδη έχει αναστατώσει όλους τους νοικοκυραίους που ψηφίσαν ΝΔ, δίχως να μπορούν να πιστέψουν αφενός την απόπειρα συγκάλυψής της από τον πρωθυπουργό, κι αφετέρου την άρνησή του να... πάρει κεφάλια μπας και κατευναστεί η οργή τους και δεν τον «μαυρίσουν» όταν τους δοθεί η ευκαιρία.

- Την ίδια στιγμή, οι φοιτητές έχουν ξεσηκωθεί λόγω των χουντικών νομοσχεδίων, με τον Πέτρουλα να τους κλείνει το μάτι από το υπερπέραν δείχνοντάς τους τον δρόμο.

- Παράλληλα, η Βουλή έχει μετατραπεί σε μεταμεσονύκτιο πλυντήριο -πάσης φύσεως- ρουσφετολογικών νομοσχεδίων, με το Μαξίμου να... ομολογεί ότι αν δεν υπήρχε κορονοϊός θα έπρεπε να τον εφεύρει και τον λαό έκπληκτο εν μέσω ασφυξίας να ανακαλύπτει σιγά σιγά τη δολιότητα του... Μωυσή, από τα ΜΜΕ που... ξέφυγαν από τη λίστα Πέτσα.

Κοινώς, η κυβέρνηση επιεικώς βουλιάζει στην ανικανότητα, στον εθνομηδενισμό, στις εμμονές και στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων.

Κι ενώ επιχειρεί ανεπιτυχώς να απεγκλωβιστεί από τα αδιέξοδά της δια της γνωστής αηδιαστικής προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, σκάει ως... μάννα εξ ουρανού η υπόθεση Κουφοντίνα.

Η οποία εργαλειοποιείται από την κυβέρνηση για να κουκουλωθεί το παραπάνω χάος.

Κι αίφνης ο Μητσοτάκης, ενώ η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο (το αστυνομικό δελτίο το αποδεικνύει σχεδόν καθημερινά), κάνει παντιέρα το δόγμα νόμος και τάξη.

Αδιαφορώντας αν παραλύσει η χώρα από μια πιθανή επανάληψη σκηνικού ’08.

… Η αγία οικογένεια να κερδάει κι ας βυθιστούμε σε νέο διχασμό, που θα έλεγε και μια ψυχή.

Κι εκεί που θεωρείται δεδομένο ότι η… βολική κυβερνητική αδιαλλαξία θα αναγκάσει τον Κουφοντίνα να εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο, με τις μολότοφ έτοιμες να πάρουν φωτιά, ευτυχώς κάνει πίσω.

Δυστυχώς όμως, το μπάχαλο δεν αποφεύχθηκε.

Αιτία, η πυροδότηση του διχασμού δια χειρός Μητσοτάκη.

Που έφερε τα κυριακάτικα αστυνομικά έκτροπα στη Νέα Σμύρνη.

Τα οποία προκάλεσαν τα χθεσινά παρατράγουδα των γνωστών-αγνώστων, πάλι στην ίδια περιοχή.

Με τον πρωθυπουργό να εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που έσπειρε, υποδυόμενος ότι τάχα εγγυάται την ενότητα των Ελλήνων.

Ο οποίος, σύμφωνα με κακές γλώσσες, με όπλο την επανάληψη της φαγωμάρας δεξιών-αριστερών, θα επιδιώξει να προκηρύξει πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο.

Διαφορετικά, προσθέτουν οι ίδιες, αν επιτείνει την παραμονή του στην καρέκλα της εξουσίας, ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρει χαμηλότερο ποσοστό από το ντροπιαστικό 19% του ’12. Και να ανακηρυχθεί σε... Ζίγδη της ΝΔ.

Εμείς πάντως διερωτόμαστε: Κερδίζονται οι εκλογές με προβοκάτσιες;

ΥΓ. Όλως τυχαίως μετά την κυβερνητική επίσκεψη στην Αίγυπτο και τις διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να προβεί σε ανακήρυξη ΑΟΖ με την Τουρκία, ανακοινώνεται ο νέος γύρος των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας.

Άραγε, πόσο ανόητους μας θεωρούν εκεί στο Μαξίμου;

ΥΓ-2. Άλλος ένας σοβαρός λόγος για αιφνιδιαστικές κάλπες υπό το δόγμα νόμος και τάξη. Καθώς, τόσο οι σαμαρικές όσο και οι καραμανλικές δυνάμεις, έχουν ξεκαθαρίσει, ότι ξεπούλημα του Αιγαίου από αυτή τη Βουλή δεν περνάει.

ΥΓ-3. Μάλλον σε ΓΑΠ της ΝΔ θα ανακηρυχθεί ο Μητσοτάκης. Διότι ο Ζίγδης άφησε και μια πατριωτική παρακαταθήκη πίσω του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail