«Πρόκληση από την Ελλάδα» λένε οι Τούρκοι για …άσκηση στη Χίο

«Πρόκληση από την Ελλάδα: στρατιωτικές ασκήσεις στα σύνορα με την Τουρκία», είναι ο τίτλος τούρκικου δημοσιεύματος για ασκήσεις που έλαβαν χώρα στη Χίο.

Από: echedoros-a.gr

«Η Ελλάδα αυξάνοντας τις εντάσεις στην ανατολική Μεσόγειο, πραγματοποίησε άτυπες στρατιωτικές ασκήσεις στο νησί της Χίου, το οποίο βρίσκεται 7,5 χιλιόμετρα από τα σύνορα», σημειώνει η Sözcü.





Πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές ασκήσεις σκοποβολής σε άσκηση που διοργανώθηκε από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Στην άσκηση όπως σημειώνει το δημοσίευμα, συμμετείχαν περισσότεροι από 40 στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων.


«Η κυβέρνηση της Αθήνας παραβίασε τους κανόνες της συνθήκης της Λωζάνης την οποία υπέγραψε με την άσκηση στη Χίο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ακόμη ότι:
 

«Η Ελλάδα διοργανώνει κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο με τη Σαουδική Αραβία, μετά τη άσκηση με τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Έξι μαχητικά αεροσκάφη που ανήκουν στη Σαουδική Αραβία για την εν λόγω άσκηση αναπτύχθηκαν στη βάση της Σούδας στο νησί της Κρήτης».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail