Ρωσικά παιχνίδια πολέμου στην Κριμαία: Αλεξιπτωτιστές απωθούν την επίθεση του εχθρού στην ακτή

φωτογραφία από την άσκηση - ρωσικό υπουργείο άμυνας
Freepen.gr - Αλεξιπτωτιστές αναχαίτισαν επιθέσεις ενός φανταστικού εχθρού κατά τη διάρκεια ασκήσεων στην ακτή της Κριμαίας, ανέφερε το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας την Παρασκευή.

Οι μεγάλης κλίμακας ασκήσεις μιας αεροπορικής επίθεσης και ενός συντάγματος πυροβολικού του σχηματισμού ορεινού πολέμου των Φρουρών του Novorossiysk ξεκίνησαν στην περιοχή πρακτικής Opuk στην ανατολική Κριμαία στις 16 Μαρτίου. Οι ασκήσεις περιελάμβαναν πάνω από 2.000 στρατεύματα και 500 είδη μάχης και ειδικού εξοπλισμού, στρατιωτικές μεταφορές, αεροσκάφη επίθεσης και Αεροπορίας Στρατού.

"Ενώ αμύνονταν, οι μονάδες εμπόδισαν τα θαλάσσια σκάφη ενός φανταστικού εχθρού να πλησιάσουν στην ακτή και να προχωρήσουν σε απόβαση επιθετικής δύναμης στην ακτή", ανέφερε το γραφείο τύπου σε δήλωση.

Ένα σύνταγμα αεροπορικής επίθεσης από την Σταυρούπολη και ένα σύνταγμα πυροβολικού από την Anapa συμμετείχαν στην παράκτια άμυνα, πρόσθεσε.

Τα στρατεύματα προσέβαλαν με πυρά τον εχθρό σε όλα τα στάδια της αμυντικής μάχης, χρησιμοποιώντας συστήματα αναγνώρισης και επίθεσης σε αλληλεπίδραση με αεροσκάφη επιχειρησιακής-τακτικής και στρατιωτικής αεροπορίας και χρησιμοποιώντας συγκροτήματα αναγνώρισης και πυρός σε αλληλεπίδραση με πυροβολικό, αναφέρει η δήλωση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail