Ούτε ο διχασμός θα του βγει

Είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να θεωρεί τόσο ανόητο τον λαό; Λες και δεν αντιλαμβάνεται ότι με δική του υπαιτιότητα πυροδοτήθηκε ο διχασμός, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον εξαπατήσει μπας και κρύψει το χάος που δημιούργησε η τραγική ανικανότητα των δήθεν αρίστων.

Από: antinews.gr

Θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσει ότι... έχουν γνώσιν οι φύλακες και δεν τσιμπάνε από άθλιες τυχοδιωκτικές τακτικές παραπλάνησης.

Διότι έχουν μάτια και βλέπουν ξεκάθαρα ότι αυτός έριξε λάδι στη φωτιά εργαλειοποιώντας την υπόθεση Κουφοντίνα, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να επαναληφθεί σκηνικό ’08 με τα λοιπά δυσάρεστα επακόλουθα.

Προφανώς ήταν η... ευκαιρία που έψαχνε να βρει εναγωνίως για να στρέψει τα βλέμματα αλλού.

Μακριά από την απύθμενη κυβερνητική ανεπάρκεια.

Εννοείται ότι αν ήταν ο υπεύθυνος ηγέτης που διατρανώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δεν θα τολμούσε να επιτρέψει την επαναφορά του εμφυλιοπολεμικού σκότους.

Όμως τα τραγικά αδιέξοδα που ο ίδιος προκάλεσε, δεν τον άφησαν να λειτουργήσει ως πραγματικός κυβερνήτης που βάζει πάνω από όλα το συμφέρον του λαού.

Και προτίμησε να σπείρει τον διχασμό, χρησιμοποιώντας ως σανίδα σωτηρίας έναν τρομοκράτη.

Αυτή είναι η θλιβερή αλήθεια που επιχειρούν να αποκρύψουν τόσο ο ίδιος όσο και οι κυβερνητικοί καλολαδωμένοι παπαγάλοι, φορτώνοντας το φταίξιμο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί αν ήθελε ο κύριος Μητσοτάκης να αποτρέψει τα χειρότερα, εξ αρχής θα είχε στείλει τον Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό και θα είχε λήξει το ζήτημα.

Ωστόσο δεν το έκανε. Αντίθετα προτίμησε να πατήσει τη σκανδάλη του μπάχαλου και γαία πυρί μιχθήτω.

Μακάρι κύριε Μητσοτάκη να μπορούσατε να σταματήσετε την κυβερνητική φθορά με αξιολύπητους αριβισμούς.

Δεν ξέρουμε αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά ούτε αυτός ο τακτικισμός απόγνωσης πρόκειται να φέρει τα επιδιωκόμενα.

Κάτι που φάνηκε ολοκάθαρα σήμερα στη Βουλή.

Όπου πήγατε για μαλλί και βγήκατε κουρεμένος.

Με έναν Τσίπρα να σας... ευχαριστεί σφυροκοπώντας σας για το δωράκι αυτοϋπονόμευσης που του κάνατε.

Το καταφέρατε κι αυτό κύριε πρωθυπουργέ.

Να αναστήσετε έναν... τελειωμένο.

Εκτός κι αν βαυκαλίζεστε ότι θα επωφεληθείτε εσείς από το κύμα οργής κατά της αναίτιας καταστολής που φουντώνει καθημερινά. Το οποίο συμπαρασύρει μαζί του το πολυπόθητο κέντρο που δίνει αυτοδυναμίες και ως γνωστόν κλίνει προς τα αριστερά.

Το τραγικό είναι ότι παράλληλα θα χάσετε και τη δεξιά η οποία δεν πρόκειται να ξεχάσει τόσο τον εθνομηδενισμό όσο και το μπόλιασμα με «πρόσφυγες» από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, επειδή κάποιοι κλείνουν το μάτι στις παρακρατικές προβοκάτσιες που στοχεύουν σε θάνατο αστυνομικού μπας και επιστρέψει στο μαντρί.

Σας ευχόμαστε... καλό θερισμό...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail