Συνεχίζεται η τουρκοποίηση της Αλβανίας!

Τα ολέθρια λάθη μας δημιουργούν μεγάλο εθνικό κίνδυνο - Είχαμε όλες τις ευκαιρίες τις τελευταίες δεκαετίες να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε η Αλβανία να πάψει να αποτελεί εθνικό κίνδυνο για την Ελλάδα. Ειδικά την περίοδο που τεράστιο μέρος του Α.Ε.Π. της Αλβανίας προερχόταν από την Ελλάδα, θα μπορούσαμε κυριολεκτικά να έχουμε εξελληνίσει την γειτονική χώρα. Αντί αυτού, εμείς πετάγαμε χαρταετό. Όλες οι κυβερνήσεις ανεξαιρέτως.

Από: newsbreak.gr

Σήμερα η Τουρκία καταφέρνει και κατακτά την Αλβανία με όλους τους τρόπους. Ναυτική βάση, στρατιωτική βάση, βάση Μουτζαχεντίν, ισλαμικά τεμένη τα οποία χρηματοδοτούνται από την Τουρκία και προωθούν την τουρκική προπαγάνδα και τώρα τουρκικό πανεπιστήμιο στα Τίρανα!

Σε συνάντηση λοιπόν των υπουργών παιδείας Αλβανίας και Τουρκίας, ανακοινώθηκε και επίσημα η εφαρμογή της συμφωνίας που υπεγράφη στην Άγκυρα στις 6 Ιανουαρίου για το άνοιγμα του υποκαταστήματος του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης στην Αλβανία. Η υπουργός παιδείας της Αλβανίας Έβις Κούσι ευχαρίστησε μάλιστα τον Τούρκο ομόλογό της Ζιγιά Σελτσούκ, για μία σειρά δράσεων, όπως υποτροφίες σε αλβανούς φοιτητές, κατασκευές σχολείων και πανεπιστημίων στην Αλβανία και άλλα τινά.

Εμείς φυσικά γνωρίζουμε πως η Τουρκία δεν κάνει τίποτα απολύτως χωρίς σκοπιμότητα. Και πίσω από αυτές τις δήθεν ανθρωπιστικές ενέργειες, κρύβεται ο στόχος της Τουρκίας να μετατρέψει την Αλβανία σε δορυφόρο της και εχθρό της Ελλάδας.

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.