Σιωπηλή γενοκτονία των Ελλήνων!

Κατέρρευσαν οι γεννήσεις ακόμα και μέσα στην καραντίνα! Η υπογεννητικότητα δημιουργεί ένα εφιαλτικό δημογραφικό πρόβλημα.


Από: newsbreak.gr

Με τον πλέον χειρότερο τρόπο γιορτάζουμε τα 200 χρόνια της εθνεγερσίας. Το 2020 συνεχίστηκε η κατάρρευση των γεννήσεων στην Ελλάδα. Μόνο για το δίμηνο Νοέμβρη – Δεκέμβρη, είχαμε πτώση 6,5% σε ετήσια βάση, σε σύγκριση με το επίσης «κακό» 2019.

Η Ελλάδα συρρικνώνεται. Και η κατάρα αυτή ξεκίνησε το 2011, όταν η πορεία αναγέννηση του ελληνικού πληθυσμού που είχε ξεκινήσει από το 2005, κατέρρευσε. Η τετραετία 2005 – 2009 ήταν αυτή που κατάφερε να ανατρέψει την μείωση του ελληνικού πληθυσμού, όταν οι γεννήσεις ξεπέρασαν τους θανάτους. Από το 2011 και έπειτα έχουμε την ιδιότυπη γενοκτονία των Ελλήνων μέσω του δημογραφικού.

Οι τραγικές συνθήκες που ακολούθησαν με τα μνημόνια και την εθνική κατάθλιψη, είχαν ολέθρια αποτελέσματα ως προς την ίδια την ύπαρξη μας. Και ενώ υπήρχε μία ελπίδα μέσα στην καραντίνα να αυξηθούν οι γεννήσεις, έγινε ακριβώς το αντίθετο. Νέα, τεράστια μείωση.

Πρέπει επιτέλους οι κυβερνώντες να καταλάβουν ότι το δημογραφικό θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για το έθνος. Είναι το κύριο πρόβλημα και όλες οι προσπάθειες θα πρέπει να εστιαστούν στην καταπολέμηση του. Οτιδήποτε άλλο συνιστά ολέθριο αποτυχία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail