Προτιμώ ένα κράτος που εξαντλεί την αυστηρότητα στους εχθρούς της χώρας

Ο Κουφοντίνας είναι εγκληματίας και γι' αυτό βρίσκεται στη φυλακή. Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες σχετικά με την απεργία πείνας, γνωρίζω όμως πως το ότι είναι δολοφόνος είναι γνωστό. Η υπενθύμιση των εγκλημάτων δεν αλλάζει το γεγονός ότι η δημοκρατία δεν εκδικείται καθώς επίσης πως και οι φυλακισμένοι έχουν δικαιώματα και καλώς τα έχουν.

Επίσης θα εκτιμούσα ένα κράτος που την αυστηρότητα του δε θα την εξαντλούσε σε ήδη φυλακισμένους αλλά στους εχθρούς της χώρας στο εξωτερικό διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των πολιτών στο εσωτερικό.

Όπως το πλήθος παρασύρθηκε από τη συνθηματολογία στο θέμα της Μακεδονίας και καταλήξαμε να κινδυνεύει το Αιγαίο, βλέπω την ίδια τάση. Θέλω νόμο και τάξη, λογοδοσία και ισχυρό κράτος και ξέρω ότι δεν έρχεται με την εξάντληση της αυστηρότητας σε ήδη φυλακισμένους.

Μελίνα Κονταξή

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail