Ο αρχηγός Κωνσταντίνος Φλώρος αγνόησε τις ΗΠΑ και έφερε τους Σαουδάραβες!

Υψηλή επίδειξη αισθήματος ευθύνης και προάσπιση του εθνικού συμφέροντος από τον αρχηγό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγό Κωσταντίνο Φλώρο.

Από: newsbreak.gr

Η κίνηση του αρχηγού να φέρει στην Ελλάδα τους Σαουδάραβες για την μεγάλη αεροπορική άσκηση, αγνοώντας τελείως τις πρόσφατες αμερικανικές κυρώσεις κατά της Σαουδικής Αραβίας αλλά και κατά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, συνιστά μια πράξη εθνικής αξιοπρέπειας και πατριωτισμού.

Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα στο newsbreak.gr οι κυρώσεις των ΗΠΑ κατά των αραβικών χωρών που έχουν υπογράψει αμυντική συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Ελλάδα, είναι ένα δώρο προς την Τουρκία. Και στρέφεται ευθέως εναντίον των Ελληνικών Συμφερόντων, γεγονός που δεν θα έπρεπε να είχε γίνει ανεκτό από την κυβέρνηση. Η αντιτουρκική συμμαχία που δομήθηκε επί κυβερνήσεως Τραμπ δεν είναι δυνατόν να διαλυθεί επειδή η λομπίστες της Τουρκίας στον Λευκό Οίκο επανήλθαν και προωθούν με δόλο τις τουρκικές θέσεις.

Η μεγάλη αεροπορική άσκηση Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας υπηρετεί τόσο την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας όσο και την σταθερότητα στην περιοχή, όπως πολύ ορθά σημείωσε ο στρατηγός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Και θεωρούμε αδιανόητο ότι θα βρεθεί έστω και ένας έλληνας πολιτικός ο οποίος θα καταφερθεί εναντίον αυτής της πρωτοβουλίας του στρατηγού Κωσταντίνου Φλώρου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail