Τα εθνικά (κι ο Σαμαράς) θα δείξουν τον δρόμο

Θα πρέπει να είναι κανείς ανόητος για να πιστεύει τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών (για Μάιο, καλοκαίρι ή φθινόπωρο), που διαρρέουν οι καθεστωτικοί παπαγάλοι προς αποπροσανατολισμό από τη στυγνή πραγματικότητα, η οποία σφυροκοπά πλέον αλύπητα την κυβερνητική ανεπάρκεια.

Από:  antinews.gr

Μπορεί ο Μητσοτάκης να έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο του καραβιού, όμως φρονούμε ότι δεν έχει χάσει και τα μυαλά του.

Διότι κακά τα ψέματα. Πρόωρες κάλπες εν μέσω κορονοχάους με τον λαό να οδεύει σε νέα οικονομική εξαθλίωση, οδηγούν σε συντριβή.

Ακόμη και πρωτοετής φοιτητής πολιτικών επιστημών το αντιλαμβάνεται.

Άρα, είναι αυτονόητο ότι ο Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος να παραμείνει στο πηδάλιο του καραβιού ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή θα το σταθεροποιήσει, διασώζοντας τόσο τον ίδιο όσο και το πλήρωμα.

Άλλωστε, μια ματιά να ρίξει κάποιος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις (είτε στις επίσημες, είτε στις μυστικές), θα διαπιστώσει ότι ο πρωθυπουργός δεν δύναται να ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή.

Συνεπώς, εκτός κι αν έχει αυτοκτονικές τάσεις, δεν νομίζουμε ότι θα παρεκκλίνει της πολιτικά ρεαλιστικής πορείας.

Υπό την αίρεση φυσικά ότι δεν θα προκύψει κάποια απροσδόκητη απαίτηση από τους δυνάστες της πατρίδας για επίσπευση του ξεπουλήματος του Αιγαίου.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι προφανές πως οι πρόωρες κάλπες θα αποτελέσουν μονόδρομο για να βρεθούν οι πρόθυμοι που θα δεχτούν να φορέσουν το τουρκικό φακιόλι.

Καθώς, όπως έχει αποδειχτεί (βλέπε ατολμία Μητσοτάκη να φέρει προς κύρωση τα σκοπιανά μνημόνια, φοβούμενος την πτώση της κυβέρνησης), οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ έχουν ξεκαθαρίσει ότι συνθηκολόγηση με τα μεμέτια από αυτή τη Βουλή δεν περνάει.

Θα φανεί προς τα που οδεύουμε, κατόπιν των αποφάσεων που θα παρθούν στην επερχόμενη ευρωπαϊκή σύνοδο.

Πάντως, από τα συμφραζόμενα των τελευταίων ημερών, μάλλον θα είναι δυσάρεστες για την Ελλάδα.

Ίσως γι΄ αυτό ετοιμάζεται ο Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, να εξαπολύσει νέους μύδρους κατά της εθνικής μειοδοσίας.

Βλέπει ενδεχομένως που το πάνε «εταίροι» και «σύμμαχοι» κι αποφάσισε να ρίξει τις απαραίτητες πατριωτικές τροχιοδεικτικές βολές, δείχνοντας έτσι τον δρόμο που θα αναγκαστεί να ακολουθήσει ο Μητσοτάκης αν υποκύψει στις εντολές τους.

Προσδεθείτε, οι αναταράξεις αναμένονται ισχυρές…!!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail