Στο στόχαστρο του τουρκικού προξενείου η Μουφτεία Ξάνθης! Χαλάει τα σχέδια της Άγκυρας

Το μακρύ χέρι της Άγκυρας στην Θράκη, το τουρκικό προξενείο, είναι έξαλλο με το μήνυμα της Μουφτείας Ξάνθης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21. Και αυτό γιατί χαλάει τα σχέδια της προπαγάνδας του, που με τρομοκρατία και απειλές θέλει να παρουσιάζει τους μουσουλμάνους σαν… «τούρκους» που μάλιστα καταπιέζονται από την κακή Ελλάδα!

Από: newsbreak.gr

Γι’ αυτό άλλωστε το τουρκικό προξενείο προωθεί τους ψευτομουφτήδες που αποτελούν τα φερέφωνα της Τουρκίας στη χώρα μας και βάζει τρικλοποδιές στους επίσημους Μουφτήδες.

Το μήνυμα της Μουφτείας Ξάνθης στον λογαριασμό της στο facebook ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο:

«Πριν 200 σχεδόν χρόνια, μέσα ένα πανευρωπαϊκό κλίμα απολυταρχίας και συντηρητισμού, το πρώτο συνταγματικό κείμενο των επαναστατημένων αγωνιστών στην Επίδαυρο μιλούσε για τις αρχές τις ισότητας όλων των Ελλήνων και για το σεβασμό όλων των θρησκειών, οι τελετές και οι ιεροπραξίες των οποίων θα εκτελούνται ακώλυτα.

Για εμάς τους μουσουλμάνους της Θράκης, οι αρχές αυτές εμπνέουν μέχρι και σήμερα την καθημερινή μας ζωή. Έναν σχεδόν αιώνα μετά το 1821, επιλέξαμε κι εμείς να ενταχθούμε στην Ελλάδα πιάνοντας το νήμα από εκεί που το αφήσαν οι πρόγονοί μας. Και από τότε κάνοντας πράξη τη μετάβαση από το «εγώ» στο «εμείς» συμβάλλουμε στο χτίσιμο μιας ελεύθερης και ανεκτικής προς όλες τις θρησκείες πατρίδα, αναπόσπαστο μέρος της οποίας νιώθουμε. Χρόνια Πολλά Ελλάδα!».

Αυτό το μήνυμα έχει εξοργίσει τους γνωστούς κύκλους που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την Μουφτεία και γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail