Η Ρωσία "ανησυχεί εξαιρετικά" με την στρατιωτική δραστηριότητα της Τουρκίας στη Ράκκα

Freepen.gr - Η Ρωσία "ανησυχεί εξαιρετικά" από τη μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και τα έργα οχύρωσης γύρω από την Αΐν Ισσά στην επαρχία της Ράκκα, ανέφερε σε σχετική ενημέρωση το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία. 

Η Τουρκία το τελευταίο δίμηνο δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στην περιοχή και παρενοχλεί πότε τις δυνάμεις του συριακού στρατού όσο και των Κούρδων. Επίσης ένα 12χρονο παιδί από την Αΐν Ισσά, ο Αχμάντ Ιμπραήμ Αμπντουλραχίμ, σκοτώθηκε από την έκρηξη ρουκέτας η οποία είχε πέσει σε προγενέστερο τουρκικό βομβαρδισμό και δεν είχε εκραγεί,, δήλωσε στρατιωτική πηγή στο North Press.

Αυτό σε συνδυασμό με τον επίσης τουρκικό δάκτυλο στα όσα φαίνεται να έρχονται στο μέτωπο του Ντονμπάς αποδεικνύει ότι η Ρωσία δεν μπορεί ποτέ να έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον Τούρκο πρόεδρο, όσο κι αν φροντίζει να τον έχει πάντα οριοθετημένο.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερντογάν είναι πιστός στην ιδεολογία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας κι αυτόν τον καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο για τον καθένα.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail