Σουρουκλεμές σύμβουλος του Ερντογάν βλέπει εισβολή στην Ανδριανούπολη κι απειλεί με εξαφάνιση την Κρήτη

Freepen.gr - Ο σύμβουλος ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής του Τούρκου προέδρου, Hakki Casin, ξαναχτυπά με νέες του δηλώσεις στην τούρκικη τηλεόραση. Αυτή τη φορά στάθηκε στην παρουσία του αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ Eisenhower στην Κρήτη και ελληνικά σχέδια εισβολής στην Τουρκία. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Τι ακριβώς κάνει το αμερικάνικο αεροπλανοφόρο στη Σούδα; O Mητσοτάκης Ανέβασε μία φωτογραφία στο αεροπλανοφόρο σαν αυτή. Ανόητος άνθρωπος που στέκεται πίσω από τον κινητήρα ενός μαχητικού που θα τον κάψει. Επεκτείνουν τις λιμενικές εγκαταστάσεις στην Αλεξανδρούπολη ενώ μεγαλώνουν τους δρόμους. Για ποιο λόγο εργάζονται σε αυτοκινητόδρομους; ένα μηχανοκίνητο Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών έχει αναπτυχθεί εκεί. Με αυτό θα έρθουν στην Ανδριανούπολη.

Η Αμερική έστειλε την πολεμική της αεροπορία, τα f-15 με το αεροπλανοφόρο. Δεν μας νοιάζει αν οι ΗΠΑ αναπτύξουν και F-88, οτιδήποτε άλλο στο μυαλό τους. Οι Έλληνες πιστεύουν ότι μπορούν να εκφοβίσουν τους Τούρκους πιλότους, όταν οι πιλότοι μας απογειώνονται στο Αιγαίο, οι Έλληνες πιλότοι το σκάνε από τις αερομαχίες. Οι Έλληνες λένε θα σας νικήσουμε, έχουμε την Αμερική και τη Γαλλία μαζί μας. Mας έχουν δώσει Mirage, το ένα, το άλλο. 

Αλλά όσο μας νοιάζει, οι Έλληνες μπορεί να παραλάβουν ακόμα και ιπτάμενη σκούπα. Τότε τι θα συμβεί; Πιστεύετε ότι η Κρήτη θα εξακολουθεί να υπάρχει στο χάρτη; Ποιο ήταν το όνομα ενός νησιού το οποίο μία χώρα είχε βυθίσει;»

* σουρουκλεμές, ο - (ουσ.) εκ του τούρκ. sürükle(n)me(k) = σέρνομαι Σουρτούκης άνθρωπος που περιπλανιέται χωρίς να κάνει τίποτα. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail