Αυτό θα πει κυρώσεις! Κατακόρυφη πτώση των εισαγωγών της Σαουδικής Αραβίας από την Τουρκία

Freepen.gr - Το ανεπίσημο μποϊκοτάζ για τα τουρκικά προϊόντα έχει οδηγήσει σε ρεκόρ χαμηλό όσον αφορά την αξία των εισαγωγών της Σαουδικής Αραβίας από τη χώρα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Η αξία εισαγωγής των τουρκικών προϊόντων στη Σαουδική Αραβία μειώθηκε στα 14,1 εκατομμύρια Ριάλ (3,76 εκατομμύρια δολάρια) τον Ιανουάριο από 50,6 εκατομμύρια Ριάλ (13,49 εκατομμύρια δολάρια) το Δεκέμβριο, όντας το χαμηλότερο επίπεδο από το 2016, ανέφερε το Reuters, επικαλούμενο τα επίσημα μηνιαία στοιχεία εμπορίου της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με τη γενική αρχή Στατιστικής της Σαουδικής Αραβίας, οι εισαγωγές από την Τουρκία αποτιμήθηκαν σε 622 εκατομμύρια riyals (165,85 εκατομμύρια δολάρια) τον Ιανουάριο του 2020, ανέφερε το Reuters.

Από τότε, τα στοιχεία έδειξαν ότι η Τουρκία είχε πέσει στην 76η από την 13η για εισαγωγές στο Βασίλειο του Κόλπου, ανέφερε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail