Ευρωπαϊκά μέσα: Άσκηση εικονικής ανάκλησης του εμβολίου παγκοσμίως από τις Biontech και Pfizer

Freepen.gr - Οι Biontech και Pfizer πραγματοποιούν άσκηση εικονικής απόσυρσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού σε παγκόσμια κλίμακα με σενάριο "κατάσταση έκτακτης ανάγκης" δίχως όμως να επηρεαστούν οι τρέχουσες εκστρατείες εμβολιασμού.

Τη σχετική είδηση από το DPA μεταδίδουν στις 3/3/2021 μεταξύ άλλων:

- Η γερμανική https://www.handelsblatt.com/dpa/wirtschaft-handel-und-finanzen-ministerium-biontech-und-pfizer-ueben-rueckruf-von-impfstoffen/26970216.html?ticket=ST-11381872-YTFwaPcx49Txa6kfrkd3-ap3

- Η αυστριακή https://kurier.at/chronik/welt/biontech-und-pfizer-ueben-rueckruf-von-impfstoffen/401206651

- Η ελβετική https://www.nau.ch/news/europa/biontech-und-pfizer-uben-ruckruf-von-impfstoffen-65881768 

- Η γερμανική https://www.heute.at/s/biontech-uebt-weltweiten-rueckruf-von-corona-impfstoff-100130875

Σύμφωνα με το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας, αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι εταιρείες Biontech και Pfizer υλοποιούν την εικονική παγκόσμια ανάκληση εμβολίων από την Τρίτη 2-3-2021. Τα γερμανικά ομοσπονδιακά κράτη έχουν ενημερωθεί σχετικά, ανακοίνωσε το Υπουργείο στο Βερολίνο την Τετάρτη.

"Τα κέντρα εμβολίων συμμετέχουν στην άσκηση εικονικά (virtual)"

"Οι εμβολιασμοί δεν επηρεάζονται από την άσκηση. Τα κέντρα εμβολίων θα συμπεριληφθούν στην άσκηση μόνο εικονικά και όχι σε πραγματικούς όρους", δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου, αναφερόμενος στους συνεχιζόμενους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού. Το εμβόλιο Biontech / Pfizer είναι ένα από αυτά που έχουν εγκριθεί στην ΕΕ κατά του κορωνοϊού και χρησιμοποιείται επίσης παγκοσμίως.








Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail