Σημαντική μείωση της κυκλοφορίας οχημάτων σε βασικές οδικές αρτηρίες: Έφτασε ακόμη και το 54,1%

jonbonsilver / pixabay
Υψηλά ποσοστά μείωσης της κυκλοφορίας οχημάτων, τα οποία φθάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και στο 54%, κατεγράφησαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (6 με 7 Μαρτίου) εφαρμογής των αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων από το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας ΔΙΔΙΜΥ της Περιφέρειας Αττικής στις κεντρικές οδικές αρτηρίες. 

Σύμφωνα με τα σχετικά στατιστικά στοιχεία που επεξεργάστηκε η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας ΔΙΔΙΜΥ της Περιφέρειας Αττικής και προέρχονται από 1000 αισθητήρες μέτρησης κυκλοφοριακού φόρτου, προκύπτει ότι η κυκλοφορία το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, μετά τον περιορισμό μετακίνησης στα όρια του Δήμου, συγκριτικά με το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου μειώθηκε σε ποσοστό 21,4%. 

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, που επισημαίνονται σε ευρύτερη ανακοίνωση, οι οδικές αρτηρίες που καταγράφεται η μεγαλύτερη μείωση είναι: 

Λ. Ποσειδώνος -54,1 %
Λ. Βουλιαγμένης -32,6%
Λ. Συγγρού -31,4%
Λ. Κηφισίας -26,5%
Λ. Μεσογείων -25,4%
Λ. Κηφισού -21,5%

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail