Μέχρι το καλοκαίρι στήνονται τα πρώτα εργοτάξια της Γραμμής 4 στο Μετρό

Ο υπουργός  Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής μιλώντας στην εκπομπή «Μια του Νότη, δυο του Χιώτη» του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους κ. Νότη Παπαδόπουλο και κ. Βασίλη Χιώτη αναφέρθηκε επίσης στη Γραμμή 4 του Μετρό, ένα έργο πνοής για την Αττική, το οποίο σε συνδυασμό με την επέκταση της Λεωφόρου Κύμης θα αλλάξει τη μορφή του Λεκανοπεδίου. 

«Θα αποκτήσουμε Μετρό και στα Εξάρχεια» δήλωσε, σημειώνοντας ότι θα υπάρχει στάση της Γραμμής 4 και στην πλατεία Εξαρχείων, όπως πχ και στην πλατεία Κολωνακίου και στο Γουδή, και προανήγγειλε ότι μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα έχουν στηθεί τα πρώτα εργοτάξια.

Ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι εκτός από τα οδικά έργα, η Κυβέρνηση προχωρά και τα σιδηροδρομικά έργα νέας γενιάς, καθώς και αντιπλημμυρικά έργα. Αναφέρθηκε στην περιβαλλοντική διάσταση και επισήμανε ότι πρέπει να συνδεθούν σιδηροδρομικά λιμάνια και logistics centers, ώστε η Ελλάδα να καταστεί κόμβος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail