Οι Ισπανοί ζήτησαν 25.000 ευρώ για τη φωταγώγηση κατά την επέτειο των 200 ετών;

Freepen.gr - Μια ενδιαφέρουσα πτυχή των ενεργειών για την τίμηση των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 κατά των Τούρκων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας παρουσίασε ρεπορτάζ του το Mega Channel.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η Ισπανία φαίνεται να ζήτησε χρήματα για τη φωταγώγηση κατά την επέτειο των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση του 1821. Ποσό το οποίο ανερχόταν σε 25.000 ευρώ και άρα αποφασίστηκε να μην γίνει η οποιαδήποτε δράση από την χώρα.

Σύμφωνα ωστόσο με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να φωταγωγηθεί το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, ενώ μήνυμα μέσω Twitter αναμένεται να στείλει και η βασιλική οικογένεια».

Εμείς απλά υπενθυμίζουμε πως η Ισπανία είναι μια από τις χώρες που βρίσκουμε απέναντί μας σε ό,τι αφορά την Τουρκία ενώ το ελικοπτεροφόρο της, Χουάν Κάρλος αποτελεί το πρότυπο για τη ναυπήγηση των αντίστοιχων σκαφών (Anadolu κλπ) στην Τουρκία από την ισπανική Navantia. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail