Κυριάκος Μητσοτάκης σε εξώφυλλο του ως… Μακρυγιάννης! Δεν είναι βουή σεισμού αυτό που ακούτε, τα κόκκαλα των ηρώων του 21 είναι…

Κυριάκος Μητσοτάκης – BHMAgazino: Σε εξώφυλλο του BHMAgazino ως… Μακρυγιάννης! Τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων του 21 - Κυριάκος Μητσοτάκης – BHMAgazino

Toν είπαν Μωυσή. Τον είπαν Ηρακλή. Τον είπαν Άριστο. 

Από: sportime.gr - Ελευθέριος Ανδρώνης

Ωραία όλα αυτά άλλα κάπως πέρασε η μπογιά τους. Η αποθέωση χρειαζόταν φρεσκάρισμα. Είχε έρθει η ώρα να το προχωρήσουν σε άλλο level.

Το BHMAgazino παρουσιάστηκε πρόθυμο για να υλοποιήσει τον εκθειασμό του… μεγάλου ηγέτη. Την εξύψωση του πολιτικού ανδρός στη σφαίρα των μεγάλων ηρώων του γένους.

Και έτσι παρουσιάστηκε αυτό το θρυλικό εξώφυλλο που θα μπορούσε να είναι meme, άλλα δυστυχώς δεν είναι:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ρόλο… Στρατηγού Μακρυγιάννη.

Όχι, δεν είναι φάρσα.

Επίσης ο Τζο Μπάιντεν ως… Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως Μαντώ Μαυρογένους, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έγινε Νικηταράς, ο Εμμανουέλ Μακρόν Ιωάννης Καποδίστριας, ο Μπόρις Τζόνσον Λόρδος Μπάιρον και ο Μάριο Ντράγκι Ανδρέας Μιαούλης.

Και στο ρόλο της Μπουμπουλίνας, ποια άλλη παρά… η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Και όλα αυτά για ένα εξώφυλλο (υποτίθεται) εμπνευσμένο από την επέτειο 200 ετών από την Ελληνική επανάσταση.

Ένα εξώφυλλο που σίγουρα θα έκανε ακόμα και τον Κιμ Γιονγκ Ουν να σκάει από τη ζήλεια του.

Και αξίζει να σημειωθεί πως μετά το αναμενόμενο… γλέντι στα social media, το ΒΗΜΑgazino κατέβασε από τη σελίδα του στο Facebook όλες τις σχετικές αναρτήσεις.

Τι ακριβώς να πρωτοσχολιάσει κανείς γι’ αυτόν τον τραγέλαφο που αντίκρισαν τα μάτια μας πάλι;

Είναι πολύ πιθανό εκεί στο BHMAgazino να μπέρδεψαν τις εορτές και τις επετείους. Αντί για τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία, να νόμιζαν πως θα φτιάξουν εξώφυλλο για τα 200 χρόνια Μητσοτάκηδων.

Μέσα σε σχεδόν 2 χρόνια διακυβέρνησης, δεν έχουν αφήσει ιερό και όσιο που να μην έχουν μαγαρίσει, και πλέον αποδεικνύεται πως δεν θα μείνει ούτε και ιερό οστό που να μην τρίξει από αυτά που πράττει η Νέα Μητσοτακοκρατία και οι παρατρεχάμενοι της.

Ενώ οι Τούρκοι βολτάρουν ανενόχλητοι στο Αιγαίο και οι ευρωπαίοι εταίροι σφυρίζουν αδιάφορα. Ενώ η οικονομία της χώρας βουλιάζει προς τον αφανισμό. Ενώ η χώρα ταλανίζεται από βία, καταστολή και πολιτικές διχασμού, μας παρουσιάζουν τον κ. Μητσοτάκη ως έναν νέο… Μακρυγιάννη.

Μετά την αποθέωση των υποστηρικτών από το… Ουαγκαντουγκού, φαίνεται πως η αναβάθμιση του image του Πρωθυπουργού χρειαζόταν το κάτι παραπάνω.

Τώρα… τι σχέση μπορεί να έχει ο Στρατηγός Μακρυγιάννης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μόνο οι εγκέφαλοι του ΒΗΜΑgazino μπορεί να ξέρουν.

Ίσως πολεμήσει και αυτός τους Τούρκους, άλλα με… απειλές κυρώσεων και… αποφασιστικά διαβήματα.

Ίσως κάνει και αυτός την «επανάσταση» του, άλλα με… εμβόλια και πιστοποιητικά εμβολιασμών…

Ίσως «εγγυηθεί» και αυτός την ενότητα των Ελλήνων, άλλα με αστυνομοκρατία, ξύλο στους πολίτες, εφόδους σε σπίτια, συγκαλύψεις δυστυχημάτων κλπ…

Ίσως «τιμάει» και αυτός την Ορθοδοξία, άλλα με κλείσιμο εκκλησιών, απαγόρευση της Θείας Κοινωνίας, πρόστιμα σε πιστούς, απαγόρευση της μεταφοράς του Αγίου Φωτός, ποινικές διώξεις σε πολίτες που περιφέρουν τον Επιτάφιο…

Και τέλος ίσως γλεντήσει και αυτός κάποια νίκη του, άλλα σίγουρα από κάποιο μπαλκόνι σε κάποια Ικαρία, μακριά από την πλέμπα…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail