Udar: Το ρωσικό ρομπότ-δολοφόνος των επιθετικών drones!

The Udar robotic system - Press service of High Precision Systems Company
Freepen.gr - Το τελευταίο ρομποτικό όχημα Udar της Ρωσίας θα είναι ικανό να κινείται αυτόνομα στο πεδίο της μάχης και να αλληλεπιδρά με drones, δήλωσε στo TASS την Πέμπτη ο βιομηχανικός διευθυντής στην κρατική εταιρεία τεχνολογίας Rostec, Bekkhan Ozdoyev.

Το λειτουργικό πρωτότυπο του ρομποτικού συστήματος Udar αναπτύχθηκε από το Signal All-Russian Scientific Research Institute στο πλαίσιο της εταιρείας συστημάτων υψηλής ακρίβειας που ενσωματώθηκε στο Rostec.

"Κατά την ανάπτυξη του Udar, οι ειδικοί της επιχείρησης εξέτασαν τη δυνατότητα των κινήσεων του ρομπότ στην αυτόνομη λειτουργία. Για το σκοπό αυτό, το όχημα ενσωματώνει ένα υποσύστημα σχεδιασμού κίνησης βασισμένο σε αισθητήρες και συσκευές μέτρησης. Με βάση τα ληφθέντα δεδομένα, διαμορφώνεται η διαδρομή του ρομπότ, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του εδάφους και μπορούν να υπολογιστούν οι παράμετροι αντιστοίχισης μάχης", ανέφερε.

Κατά την ανάπτυξη ρομποτικών οχημάτων μάχης, το Ινστιτούτο Έρευνας σήματος χρησιμοποιεί μια ενοποιημένη αρχή ρομποτικής που συνεπάγεται τον εξοπλισμό των υπαρχόντων μοντέλων στρατιωτικού υλικού με ένα σύνολο εξοπλισμού, αναφέρει η ανακοίνωση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail