Οι καμπάνες των Sukhoi χτύπησαν δυνατά για τους τουρκογενείς τρομοκράτες στο Καμπάνι της Συρίας

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν πρόσφατα μια σειρά αεροπορικών επιθέσεων στις θέσεις των ξένων τζιχαντιστών στη βορειοανατολική περιοχή της Λατάκειας.

Σύμφωνα με το Russian Spring (RuVesna.SU), κανάλι στο YouTube, μια μαζική επίθεση πραγματοποιήθηκε από τις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις στη βασική πόλη Kabani, η οποία βρίσκεται επί του παρόντος υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κόμματος του Τουρκεστάν (TIP) και των συμμάχων τους από το Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS).

"Την Παρασκευή, βομβαρδίστηκε μια θέση που ανήκει στο TIP, το οποίο αποτελείται κυρίως από αλλοδαπούς από τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες, κυρίως από τις χώρες της Κεντρικής Ασίας", ανέφερε το κανάλι.

"Το πρόγραμμα του κόμματος σχεδιάζει να αναβιώσει το" μεγάλο ισλαμικό χαλιφάτο" στο έδαφος των περιοχών του Καυκάσου, του Βόλγα της Ρωσίας και των κρατών της περιοχής της Κεντρικής Ασίας. Ως αποτέλεσμα του χτυπήματος, οι στρατώνες των μαχητών καταστράφηκαν, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε επίσης ως αποθήκη για όπλα και υλικά και τεχνικά μέσα. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, καταστράφηκαν δύο θέσεις  της τρομοκρατικής φρουράς που βρίσκονται κατά μήκος της περιμέτρου της βάσης".

Το ρωσικό κανάλι YouTube κυκλοφόρησε βίντεο από την επίθεση, παρουσιάζοντας μια τεράστια έκρηξη στο χώρο των στοχευμένων περιοχών στην πόλη Kabani.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail