Πότε έλεγε την αλήθεια ο Σταϊκούρας για το lockdown; Κρύβουν το πιο σκληρό μνημόνιο που έρχεται

randy7 / pixabay
Ο φιλόξενος Στεφανάδης και ο μάγος Σταϊκούρας. 

1. Όλοι, εκτός από τα περισσότερα ΜΜΕ, και φυσικά του κυβερνητικού εκπροσώπου, είδαν την παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στο γεύμα του Πρωθυπουργού και των συνοδών του, που παρέθεσε στην βεράντα της οικίας του ο φιλόξενος βουλευτής επικρατείας της ΝΔ κ. Στεφανάδης, στην εκλογική του περιφέρεια στην Ικαρία. 

Αυτοί που αντέδρασαν άμεσα με χιούμορ και οργή ταυτόχρονα, είναι οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι στην εστίαση, ζητώντας, "Μοντέλο Στεφανάδη και στην εστίαση". 

2. Ο κ. Σταϊκούρας ανακοίνωσε ότι μόνο στο πρώτο τρίμηνο του 2021 η κυβέρνηση θα διαθέσει 5,9 δις για την αντιμετώπιση των οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων της πανδημίας, περίπου διπλάσια από αυτά που προβλέπονται στον προϋπολογισμό.

Όμως αυτός που έλεγε το Καλοκαίρι ότι, δεν αντέχει η χώρα ένα δεύτερο lockdown, τώρα λέει ότι αντέχει και τρίτο. 

Πότε έλεγε αλήθεια; 

Αυτό που ποτέ δεν λέει όμως είναι ότι, αυτά που μοιράζει δεν τα παράγει η οικονομία, η οποία είναι σε βαθειά ύφεση πάλι, και δημιουργεί δυσθεώρητα ελλείμματα, αλλά τα δανείζεται η χώρα, με χαμηλό βέβαια επιτόκιο λόγω ότι είμαστε στην ευρωζώνη, και λόγω κορωνοιού έχουμε την εγγύηση της ΕΚΤ, και τα οποία βέβαια θα πρέπει τα περισσότερα να τα επιστρέψει η χώρα, που θα τα βρεί; 

Μοιάζει ότι ένα 5ο ουσιαστικά, 4ο τυπικά, και πιο σκληρό μνημόνιο θα ακολουθήσει, σίγουρα μετά τις εκλογές, μόλις ελεγχθεί η πανδημία, και αυτό το κρύβουν και θα το κρύβουν καλά, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες.

Γιάννης Μαγκριώτης

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail