Κυβέρνηση – λοιμωξιολόγοι τρομοκρατούν και εξαθλιώνουν την κοινωνία

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στην Επιτροπή οι λοιμωξιολόγοι για το δέον γενέσθαι, ενώ η κυβέρνηση, εφαρμόζοντας πολιτική "αλλαλούμ και πάνω τούρλα", έχει καταντήσει έρμαιο της "επιστημονικής" τρομοκρατίας τους και κυρίως έρμαιο των πιό άπληστων διαθέσεων των δυνάμεων της “παγκοσμιοποίησης” που επιδιώκουν να ηγεμονεύσουν πάνω στα συντρίμμια του πλανήτη.

Από: iskra.gr

Τα σκληρά μέτρα ” λουκέτου” και πολύ περισσότερο τα οριζόντια σκληρά lockdowns, όχι μόνον δεν περιορίζουν ουσιαστικά τον κορωνοϊό αλλά και σκορπούν την ανέχεια και την δυστυχία στην κοινωνία, η οποία κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα απέραντο φτωχοκομείο και ψυχιατρείο.

Είναι αδιανόητο να κυβερνούν την Ευρώπη και τον κόσμο μαριονέτες δισεκατομμυριούχων πού μεταχειρίζονται τους λαούς ως πειραματόζωο και κοπάδι πρός σφαγήν.

Είναι τραγικά κωμικό να μην έχει προχωρήσει σε όλη την Ευρώπη η συμπαραγωγή του ρώσικου εμβολίου, πράγμα που το επιθυμεί διακαώς η ρώσικη πλευρά κι ούτε να έχει προχωρήσει η διάθεση αποτελεσματικών υπαρκτών φαρμάκων, κατά του κορωνοϊού.

Είναι ” έγκλημα ” και ποινικά κολάσιμο κακούργημα ότι η κυβέρνηση “αγνοεί ” το Sputnik V στη λογική των αντιρωσικών ψυχώσεων της.

Σταματήστε εδώ και τώρα τα γενικά lockdowns και κάνετε στροφή στην άμεση εφαρμογή μέτρων για την αναβάθμιση της υγείας, της παιδείας, των συγκοινωνιών.

Στροφή τώρα στους ελέγχους στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, γηροκομεία κλπ.

Κυρίως προχωρήστε τώρα στην αθρόα εισαγωγή του ρωσικού , του κινέζικου και όλων των άλλων εμβολίων και φαρμάκων με στόχο την ” πολεμική ” κάλυψη όλου του πληθυσμού μέχρι τον Μάιο – Ιούνιο!

Εθνική κυβέρνηση χρειάζεται ο τόπος και όχι ένα αυταρχικό σύστημα εξουσίας από πολιτικές μαριονέτες των Βρυξελών, του Βερολίνου, της Ουάσιγκτον και των χρηματιστικο – τεχνολογικο – πολυεθνικών κολοσσών και μεγιστάνων.

Ν.Ζ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail