Ικαροι: Θα ρίξουμε τα τουρκικά F-16 ακόμα και με πακιστανούς πιλότους

 

Καμία ανησυχία στους Ικάρους μας δεν προκαλεί η ύπαρξη πακιστανών πιλότων στα τουρκικα F -16

Από: newsbreak.gr

Οι Έλληνες Ίκαροι, άγρυπνοι φρουροί του Αιγαίου δεν νιώθουν καμία ανησυχία για την σύμπραξη Τουρκίας – Πακιστάν.

Έλληνας πιλότος της πρώτης γραμμής, επιβεβαίωσε μιλώντας στο newsbreak.gr ότι υπάρχουν Πακιστανοί πιλότοι στα τουρκικά μαχητικά. «Ειδικά από το 2017, μήνες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, λόγω των συνεχών διωγμών των τούρκων πιλότων από το καθεστώς Ερντογάν, πολλά τουρκικά F – 16 κάνουν υπερπτήσεις στο Αιγαίο και παραβιάσεις του ελληνικού FIR, με πακιστανούς πιλότους στο πιλοτήριο».

Μιλώντας για το κατά πόσον οι Πακιστανοί πιλότοι είναι καλύτεροι από τους τούρκους, χαμογελά. «Εάν έρθει η στιγμή, θα μετανιώσουν πικρά όσοι κάνουν το λάθος να πιστέψουν ότι θα αλλάξει κάτι από τις εικονικές αερομαχίες. Θα ρίξουμε κάθε τουρκικό αεροσκάφος που θα εισέλθει παράνομα στον ελληνικό εναέριο χώρο, όποιας εθνικότητας πιλότος και αν το πετάει. Εάν το πετάει πακιστανός, θα γλιτώσουμε και λίγο κόπο»!

Αυτά ως απάντηση σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ανησυχία της ελληνικής αεροπορίας λόγω της ύπαρξης πακιστανών πιλότων στα τουρκικά μαχητικά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail