Οι Τούρκοι μεταδίδουν ότι Ελληνικά F-16 πέταξαν κοντά στο TCG Çeşme

Freepen.gr - Το ερευνητικό σκάφος TCG Çeşme ξεκίνησε την επιστημονική και τεχνική του έρευνα στον υδρογραφικό τομέα στα διεθνή ύδατα του Βόρειου Αιγαίου, μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Ανατολή σημπληρώνοντας πως το πλοίο θα διεξάγει επιστημονική και τεχνική έρευνα μέχρι τις 2 Μαρτίου. 

Το τουρκικό πρακτορείο μεταδίδει ότι το TCG Çeşme παρενοχλήθηκε από πολεμικά αεροσκάφη κάνοντας λόγο για τέσσερα F-16 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας τα οποία προσέγγισαν το TCG Çeşme, δυτικά του νησιού της Λήμνου. 

Αναφέρει επίσης πως ένα από τα πολεμικά αεροσκάφη ρίχνοντας αερόφυλλα στα 2 ναυτικά μίλια μακριά.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Hulusi Akar ερωτηθείς για την παρενόχληση των ελληνικών αεριωθούμενων αεροσκαφών κατά της TCG Çeşme, η οποία διεξάγει επιστημονική και τεχνική Έρευνα στον υδρογραφικό τομέα στα διεθνή ύδατα του Βόρειου Αιγαίου, μίλησε για συχνές παρενοχλήσεις από την ελληνική πλευρά, πως η χθεσινή έλαβε την κατάλληλη απάντηση και ότι το πλοίο διεξάγει υδρογραφική μελέτη για τους σεισμούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail