Ξεκόλλησε από τα εμβόλια ο Μητσοτάκης; Ζητά κλινικές δοκιμές με το ελπιδοφόρο EXO-C2 του Ισραήλ

Τη συμμετοχή της Ελλάδας στις κλινικές δοκιμές του "ελπιδοφόρου" φαρμάκου που έχει αναπτυχθεί στο Ισραήλ κατά του Covid 19 και μάλιστα με ταχύτατα βήματα προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τις κοινές δηλώσεις με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, στην Ιερουσαλήμ μετά τη συνάντησή τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Και σίγουρα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συζητήσαμε σχετικά με αυτό το νέο φάρμακο, που τράβηξε το ενδιαφέρον μας στον διεθνή Τύπο. Με το που θα ξεπεράσουμε τα ρυθμιστικά εμπόδια, που μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα, θα είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετάσχει και η Ελλάδα στις κλινικές δοκιμές. Ας ελπίσουμε λοιπόν πως θα είναι αποτελεσματικό. Θα ανακουφιστούμε πραγματικά αν όντως βρεθεί ένα φάρμακο που μπορεί να θεραπεύσει την ασθένεια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail