Τα τουρκικά drones θα ανοίγουν αυτόνομα πυρ κατά των στόχων τους

Freepen.gr - Τα τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη όπως το Bayratkar και το Akinci θα μπορούν να ανοίξουν πυρ μόνα τους στόχους στο εγγύς μέλλον.

"Θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα UCAVs και τα πυρομαχικά που μεταφέρουν πιο αποτελεσματικά", δήλωσε ο Ismail Demir κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εφημερίδα Daily Sabah. Στην επερχόμενη περίοδο,τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα είναι σε θέση να πυροδοτήσουν τους στόχους μόνοι τους, είπε χωρίς να επεξεργαστούν.

Έχοντας ξεχωρίσει με την επιτυχία τους σε Λιβύη και Ναγκόρνο-Καραμπάχ, η Τουρκία προχωρά στο σετάρισμα της τεχνητής νοημοσύνης, την αύξηση του ωφέλιμου φορτίου και ακρίβεια στόχευσης-ED των αεροσκαφών αυτών.

Νέα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που θα παραδοθούν στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις περιλαμβάνουν τα επιθετικά, Akıncı. Η μαζική παραγωγή του Akıncı έχει ήδη αρχίσει και οι παραδόσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν καθ ' όλη τη διάρκεια του έτους, σύμφωνα με τον Demir. Το εύρος και το χρονικό διάστημα που μπορεί να παραμείνει στον αέρα θα ποικίλει ανάλογα με τα συστήματα που χρησιμοποιούνται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail