Τούρκος αρθρογράφος: «Διακρίνεται ως αναπόφευκτη η στρατιωτική σύγκρουση με την Αμερική»

Ο αρθρογράφος της Χουριέτ Νεντιμ Σενέρ γράφει πως “Διακρίνεται ως αναπόφευκτο πώς η σύγκρουση με την Αμερική δεν θα είναι μόνο στο διπλωματικό αλλά και στο στρατιωτικό πεδίο” 

Από: tourkikanea.gr

Ο Σενέρ γράφει: “Μετά από αυτή την σφαγή των απαχθέντων και ανυπεράσπιστων 13 ανθρώπων μας, που εκτελέστηκαν με σφαίρα στο κεφάλι από τους τρομοκράτες του ΠΚΚ, συζητείται ιδιαίτερα ο ρόλος των ΗΠΑ που έδωσαν ακριβώς αυτά τα όπλα. Το ότι η Αμερική από την μια δίνει χιλιάδες φορτηγά γεμάτα με όπλα και από την άλλη κάνει αναξιόπιστες δηλώσεις, δείχνει τόσο την υποκρισία όσο και την συνενοχή της. Η Τουρκία σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, δίνει τον αντιτρομοκρατικό της αγώνα στα εδάφη της Συρίας και του Ιράκ. Εκεί η Αμερική στην πράξη υποστηρίζει το ΠΚΚ. Με την κατάσταση έτσι, φαίνεται αναπόφευκτο πώς μια μέρα και μάλιστα όχι σε μακρινό διάστημα, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Τουρκία.

Και όχι μόνο σε αυτό, η Αμερική επιτίθεται και θα επιτίθεται σε κάθε μέτωπο ενάντια στην Τουρκία. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Με την Αμερική που από την μία αφήνει ανυπεράσπιστη την Τουρκία και από την άλλη στηρίζει τους εχθρούς της Τουρκίας ΠΚΚ και FETO, διακρίνεται ως αναπόφευκτο πώς μια μέρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Τουρκία όχι μόνο στο διπλωματικό αλλά και στο στρατιωτικό πεδίο.

https://t24.com.tr/haber/nedim-sener-amerika-ile-yalnizca-diplomatik-alanda-degil-askeri-alanda-da-catisma-kacinilmaz-gorunuyor,933597 

17/2/2021

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail