Διαλύοντας την κοινωνία και την οικονομία δεν προστατεύεις τους ευπαθείς, τους καταδικάζεις!

Ichigo121212 / pixabay
Όταν μια κυβέρνηση θέλει να προστατέψει τους ευπαθείς, τι κάνει; Βελτιώνει το σύστημα υγείας. Βέβαια κανένας δεν απαιτεί 10.000.000 ΜΕΘ για τον κορονοϊό, άλλωστε πουθενά δεν χρειάστηκαν. Η Σουηδία που δεν έκλεισε ποτέ, το έδειξε. Δεν μπορεί να μπλοκάρει το σύστημα όταν ακόμα και στην κορύφωση των διασωληνωμένων απέχουμε πολύ από τους 1000. Θα πει κανείς "είναι το lockdown", ναι αλλά υπήρξαν χώρες και περιοχές που δεν έκλεισαν ποτέ.

Δεύτερον βελτιώνεις την κατάσταση στα νοσοκομεία. Εμείς είμαστε στις πρώτες θέσεις στις νοσοκομειακές λοιμώξεις. Δεν είχατε συγκινηθεί μέχρι τώρα γιατί δεν το βλέπετε στα κανάλια. Όμως μπορείτε να το ψάξετε. Προσλαμβάνεις γιατρούς και νοσηλευτές για να λειτουργήσουν τουλάχιστον 1000 επιπλέον ΜΕΘ.

Τρίτον φέρνεις όλα τα φάρμακα που έχουν έκτακτη έγκριση ειδικά όταν το κάνουν άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δίνεις συμβουλές και τρόπους βελτίωσης του ανοσοποιητικού συστήματος. Διαλύοντας την κοινωνία και την οικονομία δεν προστατεύεις τους ευπαθείς, τους καταδικάζεις γιατί αυτοί θα πληρώσουν πρώτοι από όλους την υποβάθμιση της υγείας και τη μείωση των εισοδημάτων.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail