Ούτε μια συγνώμη, για παραίτηση δεν το συζητάμε (Ή αλλιώς, όταν το επιτελικό κράτος καταρρέει...)

Με μια απλή συγνώμη σε συνδυασμό με τις απαιτούμενες καρατομήσεις των υπευθύνων για την παράλυση της χώρας, ο κύριος Μητσοτάκης θα έπαιρνε συγχωροχάρτι από τους ταλαιπωρημένους πολίτες.

Από: antinews.gr

Ωστόσο, αντί να πράξει τα αυτονόητα, προφανώς μέσα στον πανικό του, αυτοϋπονομεύθηκε, εκνευρίζοντάς τους ακόμη περισσότερο.

Εκτός κι αν νομίζει ότι παραδεχόμενος πως από τότε που ανέλαβε τα ηνία της χώρας δεν έκανε το παραμικρό για να εκσυγχρονίσει το κράτος, όπως υποσχέθηκε προεκλογικά, έχει καλυμμένα τα νώτα του.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ακόμη χρόνος για να πράξει τα δέοντα.

Πολύ φοβούμαστε όμως, ότι δεν θα το κάνει και ως άλλος Τσίπρας θα επιχειρεί μάταια να πείσει πως παρά τις στραβοτιμονιές, παραμένει ικανός τιμονιέρης.

Δεν ξέρουμε αν το έχει αντιληφθεί, αλλά η πομφόλυγα του περιβόητου επιτελικού κράτους έσκασε με πάταγο.

Διότι όταν μετά από 17 μήνες στην εξουσία, κατόπιν μιας τεράστιας διαχειριστικής ανεπάρκειας που οδήγησε σε θανάτους, έρχεσαι και λες ότι προωθείς νομοθετική πρωτοβουλία για αποκρυστάλλωση των αρμοδιοτήτων σε όλα τα επίπεδα κρατικής λειτουργίας, επί της ουσίας παραδέχεσαι ωμά ότι τα περί επιτελικού κράτους ήταν παπατζιλίκια.

Αφήνουμε ασχολίαστη, για ευνόητους λόγους, τη ντροπιαστική πρωτοβουλία για μείωση του λογαριασμού ρεύματος για όσους επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Όπως και τις όψιμες εξαγγελίες, επίσης για ευνόητους λόγους, περί υπογειοποίησης καλωδίων της ΔΕΗ σε κρίσιμες περιοχές.

Δεν αφήνουμε όμως ασχολίαστο, το γεγονός ότι οι... άριστοι ανίκανοι, αφού εξασφάλισαν παχυλούς μισθούς για τα golden boys τους, άφησαν τον ΔΕΔΔΗΕ στο έλεος του θεού (εξ ου και η παράδοση στην καταστροφή της Μήδειας) ενόψει του ξεπουλήματός του στα κοράκια.

Και κάτι ακόμη. Οι αθλιότητες που ξεστόμισε ο Κάλαχαν της Κατεχάκη για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ήταν απαραίτητες;

Άλλες δυο ανάλογες ελεεινές τοποθετήσεις και καθάρισε ο Τσίπρας.

Τελικά κάτι ξέρει που δεν ασκεί αντιπολίτευση…

Γιατί να κουράζεται με τέτοιους... συνεταίρους;

... Νεοφιλελεύθερα αδέρφια συντονιστείτε...

Αλλιώς, όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει, το όνειδος του 19% του ’12 θα φαντάζει θρίαμβος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail