Η Τουρκία ξεκινά...ποινική έρευνα κατά Ολλανδού πολιτικού λόγω Ερντογάν!

Freepen.gr - Τούρκοι εισαγγελείς έχουν ξεκινήσει έρευνα σχετικά με παρατηρήσεις του Ολλανδού πολιτικού Γκερτ Βίλντερς καθώς αποκάλεσε τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν "τρομοκράτη", στο NTV την Τρίτη.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από σχετική ανάρτηση στο Twitter του αρχηγού του Κόμματος Ελευθερίας της Ολλανδίας, το οποίο περιελάμβανε φωτογραφία και γραπτή προσβολή για τον Τούρκο πρόεδρο, ανέφερε ο επικεφαλής της Εισαγγελέας της Άγκυρας.

Το τιτίβισμα του Βίλντερς ζητούσε επίσης την αποπομπή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ, ενώ παρότρυνε τον Ολλανδό Πρωθυπουργό Μαρκ Ρούττε να εκδιώξει τον Τούρκο πρεσβευτή στις Κάτω Χώρες.

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και ανάπτυξης (ΑΚΡ) του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, γνωστός για τις κατά καιρούς ανθελληνικές του δηλώσεις, αποκάλεσε τον Βίλντερς "απάνθρωπο φασίστα" σε ανάρτηση στο Twitter.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail