Υπουργός που δεν τα πάει καλά στις μετρήσεις αλλάζει εκλογική περιφέρεια


Ενα στοιχείο που συζητιέται από τη δημοσκόπηση της Opinion Poll εντός της εβδομάδας είναι η μεγάλη διαφορά που έχουν πάρει στον Πειραιά οι βουλευτές της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Αμφότεροι σε Α΄ και Β΄ Πειραιά απέχουν παρασάγγας από τους αντιπάλους τους. Και λέω πως έχει ενδιαφέρον, καθώς οι περιοχές όπου πολιτεύονται είναι πολύ λαϊκές –ιδίως η Β΄– και οι ίδιοι είναι πολύ… δεξιοί. Αυτό βέβαια δεν ακυρώνει το κεντρικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ, πως οι λαϊκές γειτονιές αποστρέφονται τη Ν.Δ, απλά πρέπει να επισημανθεί. 

Αλλάζει εκλογική περιφέρεια

 

Ο Νίκος Παπαθανάσης, μετά την τελευταία δημοσκόπηση που τον βγάζει πολύ χαμηλά στα νότια, είναι πιο κοντά πλέον να πολιτευτεί στον Βόρειο Τομέα. Εκεί είναι σίγουρο ότι θα βρει την στήριξη του «φίλου» του Άδωνι Γεωργιάδη.

Από: Το Ποντίκι  

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail