Από την Σκύλα στη Χάρυβδη: Αθλιότητες Κιλιτσντάρογλου, καλεί τον Ερντογάν να δρα με «υπόδειγμα» την εισβολή του Αττίλα!

File photo: Για να κατηγορήσει τον Ερντογάν ότι δεν μπορεί να δράσει στο Ιράκ κατά των Κούρδων, ο Κιλιτσντάρογλου επικαλείται την εισβολή στην Κύπρο. EPA, STR
Όπως ο Ετζεβίτ εισέβαλε στην Κύπρο με πάσα μυστικότητα, έτσι και ο Ερντογάν έπρεπε να σώσει τους 13 Τούρκους στο Βόρειο Ιράκ, ανέφερε ο ηγέτης της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατηγορώντας τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν ότι δεν κατάφερε να διαχειριστεί το ζήτημα της εκτέλεσης των Τούρκων πολιτών.

Από: hellasjournal.com

“Ο μακαρίτης ο Ετζεβίτ όταν έκανε την απόβαση στην Κύπρο δεν το είπε καν στην γυναίκα του. Έτσι διοικείται ένα κράτος. Αυτοί όχι κράτος δεν μπορούν να διοικήσουν, ούτε χωριό δεν μπορούν να διοικήσουν”, είπε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατηγορώντας την τουρκική Κυβέρνηση ότι κινείται «με νταούλια και ζουρνάδες» διατυμπανίζοντας κάθε της κίνηση.

Σύμφωνα με τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπεύθυνος για την εκτέλεση των 13 Τούρκων πολιτών είναι ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν επειδή δεν κατάφερε να τους σώσει εδώ και έξι χρόνια από τα χέρια του ΡΚΚ. “Καίγονται τα σωθικά μας. Ποιος είναι υπεύθυνος για την αποτυχία της επιχείρησης; Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι υπεύθυνος για τους 13 νεκρούς ήρωές μας”, ανέφερε.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/Αννα Ανδρέου/ΑΓΚ

Κωνσταντινούπολη, Τουρκία


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail