Συνελήφθη ο...ομπρελάκιας του αεροδρομίου - Είχε αρπάξει κάμποσες τσάντες και χειραποσκευές

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 19-2-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, αλλοδαπός, για κλοπές στο χώρο του Αεροδρομίου.

Ο ανωτέρω λίγο νωρίτερα, εξωτερικά του χώρου αναχωρήσεων είχε αφαιρέσει από ημεδαπή το πορτοφόλι της που περιείχε χρηματικό ποσό, αστυνομική ταυτότητα και τραπεζική κάρτα και εντός της αίθουσας αναχωρήσεων είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει τσάντα αλλοδαπής.

Επίσης όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα την 17-2-2021 είχε αφαιρέσει τσάντα ημεδαπού που περιείχε χρηματικό ποσό, κάρτες, διάφορα έγγραφα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, όπως τσάντες, πορτοφόλια, χρυσαφικά, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου και οράσεως, είδη ρουχισμού, διαβατήριο, ταυτότητες κλπ.

Βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν -3.510- ευρώ, -2.200- δολάρια Η.Π.Α., -140- πέσος Μεξικού καθώς και αποδείξεις αποστολής στο εξωτερικό μεγάλων χρηματικών ποσών.

Επιπρόσθετα, ο κατηγορούμενος, είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

+++

Όπως ανέφεραν δελτία ειδήσεων, ο συλληφθείς χρησιμοποιούσε πολλές φορές μια...ομπρέλα με την οποία εντελώς..."τυχαία" διερχόμενος έπαιρνε τις τσάντες επιβατών δίχως αυτοί να το αντιληφθούν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail