Αντώναρος: Το σφάλμα που έκανε ο πρωθυπουργός με τον Λιγνάδη

O Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το σφάλμα που κάνουν σχεδόν όλοι οι πρωθυπουργοί, στην Ελλάδα αλλά κι αλλού. Υποεκτιμούν τη σοβαρότητα και την απήχηση ενός θέματος στην κοινή γνώμη και τα απόνερα που προκαλεί, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος, δημοσιογράφος, πρώην βουλευτής της ΝΔ και κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλή. 

"Έτσι πίστεψε ότι το θέμα Λιγνάδη είναι διαχειρίσιμο και δεν έστειλε την αρμόδιο Υπουργό -- που έχει αδιαμφισβήτητα την πολιτική ευθύνη για τον διορισμό σε κρατική θέση -- αμέσως σπίτι της. Οι ελπίδες του διαψευστηκαν" σημειώνει ο κ. Αντώναρος και καταλήγει:

Το θέμα φουντωσε. Τώρα έχει την καυτή πατάτα στα χέρια του και δεν μπορεί να την πετάξει χωρίς πολιτικό κόστος. Κινδυνεύει να επικριθει ότι παίρνει αποφάσεις κάτω απο την πίεση της κοινωνίας που ομόθυμα απαιτεί την αποχώρηση Μενδώνη. Δεν είναι τυχαίο ότι στην γραμμή αυτή τάχθηκε σήμερα το πρωί και η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail