Δεν υπάρχει έντιμος συμβιβασμός με την Τουρκία

Επί 10ετίες η Τουρκία θέτει πιεστικά τις διεκδικήσεις της επί των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, επιδιώκοντας τη συνθηκολόγηση της. Και το πολιτικό σύστημα των Αθηνών δεν κάνει τίποτε για να αποφύγει αυτή τη συνθηκολόγηση.

Αναστάσιος Λαυρέντζος

Αντίθετα χρεοκόπησε και υποθήκευσε τη χώρα, δεν έκανε καμία ουσιαστική προσπάθεια να ανασυγκροτήσει την παραγωγική της βάση, έδιωξε τα ελληνόπουλα στο εξωτερικό, αγνόησε το δημογραφικό πρόβλημα και διευκολύνει τον αφροασιατικό εποικισμό που επιβάλλει η Τουρκία και χρηματοδοτεί η ΕΕ.

Και το μόνο που κάνουν συστηματικά είναι να υπονομεύουν και να συκοφαντούν κάθε έννοια πατριωτισμού σε επίπεδο θεσμών, παιδείας και συμβόλων. Και βέβαια να προωθούν τον πρόσκαιρο συμβιβασμό με την Τουρκία, προετοιμάζοντας την ελληνική κοινή γνώμη με δηλώσεις των διάφορων "λαγών" του συστήματος που πονηρά λένε

- "ε, και τί να κάνουμε; 12 μίλια στο Αιγαίο και πόλεμο;"
- "Ας μην είμαστε μαξιμαλιστές!".

Το ελληνικό σύστημα εξουσίας δεν κάνει τίποτε για να αποφύγει τη συνθηκολόγηση, γιατί αν έκανε αυτά που πρέπει, δεν θα μπορούσε να διατηρήσει την εξουσία. Θα έπρεπε η χώρα να σηκωθεί όρθια, η κοινωνία να αποκτήσει δυναμισμό και να ευημερήσει, η παιδεία να γίνει ουσιαστική και ελληνική, να εφαρμοστεί αξιοκρατία και να εκσυγχρονιστούν ο θεσμοί. 

Αυτά πρέπει να κατανοήσουν οι πολίτες σήμερα που πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η ανάταξη της χώρας είναι υπόθεση όλων και όχι λίγων μεμονωμένων που αντιδρούν και αντιτάσσονται δημόσια σε όλα αυτά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail