Σύμβουλος του Ερντογάν απειλεί με θάνατο στρατεύματα των ΗΠΑ στη Συρία

Freepen.gr - Η κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ - CENTCOM έλαβε ένα δημόσιο μήνυμα από τον σύμβουλο του Προέδρου της Τουρκίας Mesut Hakki Casin, ο οποίος απείλησε να σκοτώσει αμερικανικά στρατεύματα και να γκρεμίσει τις βάσεις τους στη Συρία πάνω στα κεφάλια τους.

«Εσείς οι Αμερικάνοι στρατιώτες έρχεστε από 10.000 χιλιόμετρα μακριά και φτιάχνετε στρατιωτική βάση στα 600 μέτρα από το χωριό μου στα σύνορα με τη Συρία με 50 φορτηγά. Θα γκρεμίσουμε αυτή τη βάση στα κεφάλια σας γιατί στρέφεται εναντίον μου.

Τι είπε ο Ερντογάν στον Τραμπ; Τράβα τους μακριά (την YPG) αλλιώς θα πολεμήσουμε. Κατάλαβαν ότι η Τουρκία σοβαρολογεί. Τους απέσυραν στα 40 χιλιόμετρα μακριά.  

Μια πρόταση (του Ερντογάν) ήταν αρκετή. Θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά».

Στη συνέχεια αφού δείχνει την αμερικανική βάση ο Casin δηλώνει: «Εδώ είναι οι στρατιώτες των ΗΠΑ. Τι δουλειά έχουν εδώ; Αν μας χτυπήσουν, θα ανταποδώσουμε. Τόσο απλό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail