Ηλικιωμένη πέρασε γνωστό ηθοποιό για ζητιάνο έξω από σούπερ μάρκετ και του έδωσε χρήματα

Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας εξιστορεί στην προσωπική του σελίδα ένα χαριτωμένο αλλά και ρομαντικό περιστατικό σε μια εποχή κατά την οποία η ψυχρότητα και αδιαφορία ανάμεσα στους ανθρώπους αποτελεί δυστυχώς κυρίαρχο γνώρισμα.

Συγκεκριμένα γράφει:

Το μεγαλείο της ανθρωπιάς... Σήμερα περιμένοντας τη Μαρίνα έξω από το σουπερμάρκετ να κάνει κάποια ψώνια ήμουνα περίπου όπως στην φωτογραφία που βλέπετε με το σκυλί μας. Κάποια στιγμή ένιωσα μια ηλικιωμένη γυναίκα να με πλησιάζει και με απλωμένο χέρι μου πρόσφερε 2 € νομίζοντας πως στέκομαι σε αυτή τη θέση ζητώντας ελεημοσύνη. 

Ειλικρινά αν δεν είχαμε το θέμα με τον κορονοϊό θα την είχα αγκαλιάσει για να την ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη κίνηση που έκανε. Τελικά ανθρωπιά υπάρχει και ευτυχώς την συναντάς εκεί που δεν το περιμένεις.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail