Ο Ερντογάν επισκέπτεται Πανεπιστήμιο με το όνομά του! Το θέλει άξιό του!

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εγκαινίασε ένα νέο κτίριο σχολής σε πανεπιστήμιο στην πατρίδα του, το Rize.

Ο τούρκος πρόεδρος παρακολούθησε τελετή των εγκαινίων του κτιρίου στη Σχολή Μηχανικών και Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη βορειοανατολική πόλη την Παρασκευή.

Το Πανεπιστήμιο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το οποίο άνοιξε ως Πανεπιστήμιο Rize το 2006 πριν την αλλαγή ονόματος το 2012, είναι πρώην επαγγελματική σχολή. Επικεντρώνεται στη διδασκαλία στους τομείς της επιστήμης και της υγείας. Έχει 19,000 φοιτητές, 1,133 άτομα ακαδημαϊκό προσωπικό και είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο, σύμφωνα με την...ιστοσελίδα του!

Ο Ερντογάν δήλωσε σε ομιλία του Πως αναμένει ότι το πανεπιστήμιο θα εξελιχθεί σε ένα από τα δέκα κορυφαία πανεπιστήμια στην Τουρκία και 500 παγκοσμίως ώστε "να γίνει άξιο του ονόματός του".

Ο Ερντογάν δεν είναι ο μόνος Τούρκος Πρόεδρος που έχει ένα πανεπιστήμιο με το όνομα του. Πρώτος διδάξας ήταν ο Ντεμιρέλ καθώς άνοιξε ένα πανεπιστήμιο στην πατρίδα του Isparta το 1992 με το όνομα Süleyman Demirel University.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail