Ο Ανέμελος Πρωθυπουργός και η θετική πλευρά της ζωής: εδώ με χιόνι στο Κολωνάκι

Όσοι περίμεναν να δουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το φτυάρι στα χιόνια μάλλον απογοητεύτηκαν όταν εμφανίστηκε να πίνει …εσπρεσάκι στο Da Capo στο Κολωνάκι.

Από: anoixtoparathyro.gr

Την φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή που με τον Δημήτρη Τάκη είχε την αποκλειστικότητα του ρεπορτάζ στους …χιονισμένους δρόμους:

“Το Μπρα ντε φερ κάνει ρεπορτάζ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στους χιονισμένους δρόμους. Μία στάση για καφέ καθ´ οδόν για το Μαξίμου! Μιλήσαμε για κακοκαιρία, εμβολιασμούς, ευπαθείς ομάδες. Καλημέρα σας.” έγραψε η δημοσιογράφος στο Tουίτερ.

Την ώρα που η χώρα έχει παραλύσει από την κακοκαιρία – με τρεις νεκρούς- ο Πρωθυπουργός χαριεντίζεται με εσπρεσάκι στο Κολωνάκι και ποζάρει στο φακό μάλλον πιο ελαφρά- για την περίσταση, αλλά κομψά, ντυμένος.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να τον καταλάβω τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η χώρα βυθίζεται στα χιόνια κ αυτός τρέχει στο Κολωνάκι για καφέ. Κ φωτογραφίζεται κιόλας μες τη καλή χαρά¨» θα σχολιάσει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Τρίτη φορά. Πάρνηθα. Ικαρία. Da capo. Τι να πει κανείς; Περιορισμένη αντίληψη, πλήρης έλλειψη ευαισθησίας ή αλαζονεία;».

Η αλήθεια είναι πως ο «ανθρώπινος» Πρωθυπουργός είχε ήδη πει στις δηλώσεις του πως η κακοκαιρία είναι «μια ευκαιρία για να παίξουν τα παιδιά».

Το ντύσιμο είναι κατάλληλο, αλλά όχι για χιόνια, το χαμόγελο εκπέμπει ανεμελιά κι όπως αποκαλύπτει η δημοσιογράφος που έδωσε την φωτό στη δημοσιότητα μέσα στα θέματα συζήτησης ήταν μεταξύ των άλλων και η …κακοκαιρία.

Κατά τα άλλα οι… κακόπιστοι που θεωρούν τον Μητσοτάκη αδιόρθωτο, θα πρέπει να παρατηρήσουν πως αυτή τη φορά …φοράει μάσκα! Και δεν παραλείπει να συστήσει στους πολίτες να αποφεύγουν -αυτοί- τις περιττές μετακινήσεις.

Αν μη τι άλλο, ο Ανέμελος Πρωθυπουργός βλέπει τη… θετική πλευρά της ζωής. Και δεν χάνει την ευκαιρία για μια ακόμα φορά να ποζάρει -με το χιόνι πίσω του στο Κολωνάκι. Πότε θα ξαναβρεί μια τέτοια ευκαιρία;

Ξέρει πολύ καλά πως δεν έχει σημασία τι λες, αλλά…τι φοράς όταν λες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail