Ο Αλέξης ως... σανίδα σωτηρίας του Κυριάκου

Ο Μητσοτάκης σύμφωνα με τους... άριστους που μας κυβερνούν είναι πανίσχυρος. Γιατί; Επειδή έχει απέναντί του τον Τσίπρα. Ο οποίος αρνείται πεισματικά να ορθώσει σοβαρό αντιπολιτευτικό λόγο.

Από: antinews.gr - Του Όφι Ιοβόλου

Άρα, όσα λάθη και γκάφες κι αν κάνει ο Μητσοτάκης, από τη στιγμή που δεν υπάρχει απτή εναλλακτική θα κυβερνάει ανενόχλητος, ενώ αν αποφασίσει να πατήσει το κουμπί των πρόωρων εκλογών είναι δεδομένο ότι θα θριαμβεύσει εκ νέου.

Δηλαδή, οι ψηφοφόροι λόγω της ανικανότητας του Τσίπρα θα επιλέξουν για δεύτερη φορά το μη χείρον βέλτιστον.

Επικροτώντας τα κάτωθι:

1.Τις κυβιστήσεις στο Σκοπιανό και το ξεπούλημα του Αιγαίου που μεθοδεύεται, καθώς και τις αντίστοιχες κωλοτούμπες στο μεταναστευτικό και το μπόλιασμα «ικετών» που επίσης μεθοδεύεται.

2. Τη συνέχεια των μνημονιακών πολιτικών, υπό τον μανδύα αυτή τη φορά ενός ιδιότυπου μείγματος νεοφιλελευθερισμού και κρατισμού.

3. Την αδυναμία αποκατάστασης του αισθήματος ασφάλειας, πέρα από κάποιες επικοινωνιακές πομφόλυγες προς παραπλάνηση των νοικοκυραίων.

4. Την καθημερινή διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τους καλολαδωμένους παπαγάλους.

5. Την αναβάθμιση της διαπλοκής με συγγενείς ολιγαρχών να γίνονται κορυφαίοι υπουργοί για να μην χάνουν χρόνο στη διεκπεραίωση.

6. Τους άνευ προηγουμένου διορισμούς ημετέρων και κομματικών κλακαδόρων.

7. Την επίδειξη πλουτισμού από την μητσοτακική οικογένεια, την ώρα που ο λαός ετοιμάζεται για νέο γύρο φτώχιας.

8. Την επιμονή να μην ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προς ανάσχεση του κορονοϊού (ενίσχυση ΕΣΥ, ΜΜΕ, σχολείων, προστασία σε χώρους εργασίας κλπ...), μπας και μετριαστεί κάπως η νέα οικονομική εξαθλίωση που έρχεται.

9. Την απίστευτη αλαζονεία εξέχοντος υπουργού, που αντί να σκύψει πάνω από το δράμα της παραπαίουσας μεσαίας τάξης, της είπε να… φάει παντεσπάνι.

10. Τα νέα μνημόνια που φτάνουν οσονούπω, για τα οποία δεν έγινε η παραμικρή κίνηση αποτροπής, εκτός από το να βαφτιστούν λεφτόδεντρα. Σηματοδοτώντας έτσι την είσοδο στην εποχή του περίφημου νεοταξίτικου Great Reset, με τη μεσαία τάξη να παρακαλάει μάταια να της δώσουν το παντεσπάνι που της έταξαν.

Προτείνουμε στους φωστήρες του Μαξίμου να ψάξουν για άλλο αφήγημα, διότι αυτό μπάζει από παντού...

Κοίτα να δεις πως καταρρέουν οι μύθοι.

Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail