Ο νόμος άργησε αλλά τους βρήκε: Οκτώ χρόνια μετά πιάστηκαν για ληστεία!

ar130405 / pixabay
Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού ημεδαπών, στην οικία τους σε περιοχή της Ευρυτανίας.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, μετά από κατάλληλη συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν δύο (2) εκ των δραστών (ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός), ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ακόμη αγνώστων συνεργών τους. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω ενέχονται σε ληστεία, η οποία διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 27-03-2013, όταν τουλάχιστον δύο εξ αυτών, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες full face και φορώντας γάντια, παραβίασαν παράθυρο και εισήλθαν στο εσωτερικό της οικίας.

Ακολούθως, αφού ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας και δέσμευσαν το ζευγάρι, με πλαστικούς σφιγκτήρες (tire ups), απέσπασαν από το εσωτερικό της οικίας χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Γίνεται μνεία ότι ο αλλοδαπός που ταυτοποιήθηκε, είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενεργεί με μεθοδικότητα το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail