Διπλή μάσκα: Το... αντίδοτο για συνωστισμούς σε ΜΜΜ και σούπερ μάρκετ με μηδενικό κόστος για την κυβέρνηση

H διπλή μάσκα σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και σούπερ μάρκετ, ένα "μηδενικού κόστους" - για την κυβέρνηση και το κράτος- μέτρο που "δικαιώνει" και την κυβερνητική γραμμή της "ατομικής ευθύνης", όπως όλα δείχνουν, θα αποφασιστεί άμεσα να εφαρμοστεί σε χώρους μεγάλου συγχρωτισμού. 

Την πρόταση αυτή άλλωστε εισηγούνται όλο και περισσότεροι επιδημιολόγοι στην κυβέρνηση, και σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση αυτή θα γίνει δεκτή εντός της εβδομάδας.

Η επιτροπή των ειδικών συνεδρίασε χθες ατύπως για το θέμα των διπλών μασκών και για τη σοβαρότητα της κατάστασης με τις μεταλλάξεις. Νέα συνεδρίαση θα υπάρξει την Τετάρτη, οπότε θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις. Ωστόσο, φαίνεται να είναι εδραία αντίληψη των επιδημιολόγων ότι η χρήση διπλής μάσκας εκεί που επικρατεί συνωστισμός, βοηθά τα μέγιστα στην αποτροπή της διασποράς του κοροναϊού.

Απόσπασμα από: topontiki.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail