Τους πρόδωσαν τα σβηστά φώτα πορείας στους δρόμους της Κυψέλης

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της 15-2-2021 στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 23 ετών, για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 15-2-2021 ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν δύο (2) οχήματα να κινούνται στην περιοχή της Κυψέλης με σβηστά φώτα πορείας και έσπευσαν άμεσα να τα ελέγξουν, ωστόσο οι οδηγοί τον δύο επίμαχων οχημάτων αποπειράθηκαν να διαφύγουν.

Μετά από λίγο, επετεύχθη η ακινητοποίηση και των δύο οχημάτων. Στο όχημα που οδηγούσε ο 19χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- καταλύτες αυτοκινήτων και ηλεκτρικός κόφτης. Στο έτερο όχημα με οδηγό τον 23χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε ανυψωτικός γρύλος.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, εξιχνιάστηκε επιπλέον μια υπόθεση κλοπής καταλύτη Ι.Χ.Ε. με εμπλεκόμενο τον 23χρονο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail