Διπλή τουρκική εισβολή στο Αιγαίο με την κυβέρνηση θεατή

Μύδρους κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η Ελληνική Λύση κατηγορώντας την ότι παριστάνει τον θεατή ενώ το Αιγαίο δέχεται διπλή τουρκική εισβολή.

Από: antinews.gr

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει τα εξής:

Το τουρκικό ερευνητικό Barbaros βρίσκεται από τις πρωινές ώρες μεταξύ Χίου και Ψαρών, με κλειστό τον πομπό. Παραβίασε ακόμα και την υποτιθέμενη (και απαράδεκτη) κόκκινη γραμμή των έξι μιλίων, φτάνοντας ακόμα και στην Ικαρία!

Πριν από ένα εικοσιτετράωρο το ίδιο σκάφος ήταν στο Καστελόριζο. Η κυβέρνηση ως απλός θεατής, παράλληλα με την εισβολή του τουρκικού πολεμικού "Τσεσμέ" που μάλιστα έχει προαναγγελθεί από παράνομη τουρκική NAVTEX, επιτρέπει στην Τουρκία να δημιουργεί τετελεσμένα σε δύο μέτωπα, διαπράττοντας εθνική μειοδοσία.

Η κυβέρνηση αντί να ενεργήσει άμεσα απέναντι σε αυτή την διπλή εθνική απειλή, την συγκαλύπτει επιβάλλοντας σιωπητήριο στα ΜΜΕ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καλεί άμεσα την κυβέρνηση:

Να πραγματοποιήσει νηοψία στο Barbaros συλλαμβάνοντας το πλήρωμα του.

Να αποστείλει προειδοποίηση βύθισης στο "Τσεσμέ",να το καταδιώξει και να το βυθίσει εάν δεν αποχωρήσει άμεσα από την πορεία της προαναγγελθείσας εισβολής, που προκύπτει φυσικά από την παράνομη τουρκική NAVTEX.

Να επεκτείνει άμεσα τα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια.

Οτιδήποτε άλλο συνιστά εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Ωστόσο, υπάρχει και κάτι πιο απλό από αυτά που προτείνει η Ελληνική Λύση στην κυβέρνηση ως αντίδραση απέναντι στην απίστευτη τουρκική προκλητικότητα.

Να διακόψει πάραυτα τις διερευνητικές.

Άραγε τολμάει;

Πολύ φοβούμαστε πως όχι.

Διότι όταν έχεις αποδεχτεί τις εντολές «εταίρων» και «συμμάχων» κάνοντας τα πάντα για να υλοποιήσεις τις Πρέσπες του Αιγαίου, είναι προφανές ότι αυτοεγκλωβίζεσαι και είσαι αναγκασμένος να δέχεσαι αδιαμαρτύρητα τα απανωτά ραπίσματα του Ερντογάν.

Με κίνδυνο, εκτός από την αρπαγή της ΑΟΖ του Καστελόριζου που θεωρείται πλέον δεδομένη, να σου αρπάξει και τα υπόλοιπα που θεωρεί δικά του για να πραγματώσει τις επεκτατικές του ονειρώξεις.

Κατά τ΄ άλλα, οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ που σου έχουν επισημάνει επανειλημμένα πως δεν κάνεις διάλογο με πειρατές για ευνόητους λόγους, είναι γραφικές και ακραίες.

Θα επανέλθουμε...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail