Ενόχληση Μαξίμου για τις τοποθετήσεις Μάζη για το Τσεσμέ

Η απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με την επικείμενη εισβολή του Τουρκικού υδρογραφικού πλοίου Τσεσμέ στο Αιγαίο, ήταν η «ήπια» επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος. Το περίγραμμα που αποφασίστηκε στην σύσκεψη ήταν ότι «πρόκειται για διεθνή ύδατα, για πάγια πρακτική» κλπ. Θεώρηση την οποία είχαν αρχίσει να διακινούν μέσω της ομάδας ηλεκτρονικής επικοινωνίας και φιλικούς λογαριασμούς.

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Όλα αυτά τελείωσαν σήμερα με την εμφάνιση του έγκριτου καθηγητή Ιωάννη Μάζη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Όπου ο καθηγητής τεκμηρίωσε με ατράνταχτα επιχειρήματα ότι όχι μόνον δεν μιλάμε για ανώδυνη διέλευση, αλλά το αντίθετο, για πολεμική πρόκληση! Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το Τσεσμέ και ο τουρκικός στόλος πρέπει να προειδοποιηθούν για καταβύθιση και να βυθιστούν εάν δεν υπακούσουν.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια στο μέγαρο Μαξίμου, αφού κατέστρεψε όλη την επικοινωνιακή τακτική που είχε αποφασιστεί. Τώρα, προσπαθούν να εμποδίσουν περαιτέρω εμφανίσεις του καθηγητή, τουλάχιστον στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Άγνωστο εάν το καταφέρουν καθώς η παρέμβαση του κ. Μάζη έχει ήδη συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες προβολές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail