Αρχίζει να τους γίνεται συνήθεια να "κλείνουν" γενικώς

Free-Photos / pixabay
Η κυβέρνηση έχει αρχίσει να αναπτύσσει ένα επικίνδυνο χαρακτηριστικό. Να "κλείνει" εύκολα. Πχ έχει κλείσει πανεύκολα τρεις φορές ως τώρα τη χώρα, αν και το μεσοδιάστημα του δήθεν ανοίγματος μεταξύ δεύτερου και τρίτου κλεισίματος ήταν απειροελάχιστο.

Του Στρατή Μαζίδη

Κι αν το πρώτο κλείσιμο υποτίθεται πως δικαιολογείται για να δώσουμε χρόνο στο δημόσιο σύστημα υγείας να προετοιμαστεί, τα επόμενα δύο παραμένουν ξεκάθαρα αδικαιολόγητα, όπως χιλιάδες συνάνθρωποί μας παραμένουν επί ξύλου κρεμάμενοι με τις δουλειές τους.

Επίσης "κλείνονται" πολύ εύκολα στόματα που εκφράζουν αντίθετες απόψεις όσο τραβηγμένες ή χαριτωμένες κι αν είναι, με τη φοβέρα των διώξεων.

Τώρα έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας με το που έπιασε λίγους πόντους χιόνι.

Δηλαδή το καλοκαίρι αν εμφανιστούν τσούχτρες στις παραλίες, θα τις κλείσουμε κι αυτές ή θα φοράμε πχ διπλά μαγιό ή στολές για προστασία;

Για να σοβαρευτούμε. Το "κλείσιμο" ίσως και ως ένδειξη προβολής ισχύος έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια σε ορισμένους. Αυτό όμως είναι πολύ επικίνδυνο τόσο για τους αποφασίζοντες όσο και τους έγκλειστους.

Το ακόμη όμως πιο επικίνδυνο είναι η ως τώρα απουσία εναλλακτική φωνής απέναντι στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό που δε δείχνει να διαφέρει σε τίποτε.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail