Εκνευρισμός στους επικοινωνιολόγους του Μεγάρου Μαξίμου από τις νέες φωτογραφίες του πρωθυπουργού

Νέο πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στους επικοινωνιολόγους του πρωθυπουργού η εμφάνισή του στην Ικαρία. Όχι για τους λόγους που πιθανόν νομίζουν οι πολίτες, δηλαδή για τον απίστευτο συνωστισμό στο τραπέζι που διοργάνωσε προς τιμήν του ο βουλευτής Σάμου κύριος Στεφανάδης ή τα βίντεο των διαμαρτυριών που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Από: newsbreak.gr

Ο λόγος του εκνευρισμού των ανθρώπων που είναι πραγματικοί επιστήμονες της επικοινωνίας και της κατασκευής προσωπικού προφίλ, είναι ότι παρά τις προσπάθειές τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε πάλι με τα χέρια στις τσέπες. Αυτή τη φορά ακόμα και μπροστά σε παιδιά.

Είχε μεσολαβήσει ένα διάστημα που οι επικοινωνιολόγοι νόμιζαν πως είχαν λύσει το πρόβλημα με την συνήθεια του πρωθυπουργού να βάζει συνεχώς τα χέρια στις τσέπες, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καταφέρει να αποφύγει αυτό το επικοινωνιακό ατόπημα, απλώς σταυρώνοντας τα χέρια οπότε ένιωθε την ανάγκη να τα βάλει στην τσέπη.

Η τακτική αυτή όμως εγκαταλείφθηκε σήμερα. Λίγο ο αέρας της Ικαρίας, λίγο η χαλαρή διάθεση, και ο πρωθυπουργός έκανε πάλι ένα επικοινωνιακό φάουλ. Το κακό είναι ότι αυτό έγινε (και) μπροστά σε παιδιά του δημοτικού.

Γι’ αυτό και προσπαθούν να τις εξαφανίσουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail